Lukijat

torstai 23. lokakuuta 2014

Jouluista punaista

Korttisirkus haastaa #16   Tähtiä ja/tai hiutaleita - Stars and/or Snowflakes
Merry Christmas
Valkopalloinen punainen taustapaperi näyttää ihanan jouluiselta ja lumisateiselta. Toivon mukaan ne ja koristeeksi lisäämäni kaksi lumihiutaletta (nekin päällekäin) riittävät haasteeseen. 

Jääpuikkoja on ihan omassa pihapiirissämmekin liiterin räystäillä! Tässä sentään vain paperisina :) Samasta paperista iso hiutalekin ja kun kerran punaista jouluista, niin toinen hiutale on pieni ja punainen.

Värittelin talot ProMarkereilla ja taustan vesiväreillä. Lumisissa kohdissa Glossya ja kimalletta maltillisesti.
***
Joulukortteilu on nyt täydessä käynnissä. Ulkona sopivasti pakkasta siihen tarkoitukseen virittäytymiseen :) Aurinko on tänäänkin lämmittänyt ikkunoiden läpi kiitettävästi joskin ulos mennessä hätkähtää kylmää viimaa!

Fasaanit, tai ainakin yksi naaraspuolinen, hoksasi kuinka automaatti toimii! Innokkaasti työnsi nokkaansa koloihin ja sai palkakseen siemennoron. Koko kuuden poikasen katras emoineen kierteli ympärillä ja söi maasta ja sitten kipin kapin pihan yli juosten jonossa kukkapenkkiin aurinkoon!

En raaskinut ajaa poiskaan vaikka kyhmyttivät mokomat multaan asti ja kukkien kuolevat rangot senkun huojuivat. Kai siellä jotain siemeniäkin lienee, vaikka enimmän aikaa vain sukivat höyheniään ja lämmittelivät auringossa.

Pakko oli sitten mennä ulos, kun piti purkaa kuorma peräkärrystä. Kävimme nimittäin Imatralla K-rautakaupan juhlista ostamassa viho viimeisen oven, siis meille viiimeisen, ei kaupan. Ja liukuovikaapitkin eteiseen, kattovalaisimen sinne ja jotain muuta pientä puuttuvaa.

Kotona ehdittiin hyvin lämmittää uunia ja syödä ja vielä tiskikonekin laittaa pesemään astioita, ennenkuin piti lähteä rientoihin. Tänään vuorossa Särkisalmen Lohikontti. Armaani kabinetin puolelle rotarikokoukseen ja minä ravintolan puolelle tanssaamaan. Yhdessä sitten kotiin. Minä hienossa herraseurassa oikein kun pari muutakin rotaria kyydissä :)

Aika mukavasti porukkaa paikalla, naisvoittoisesti tosin aika lailla. Vaan ei se haitannut kun rohkeasti hakemaan  jos miehenpuolet eivät jo ennen ehtineet :) Mukavia kappaleita soitettiin ja hauskaa oli.


3 kommenttia:

 1. Oikein ihana ja niin joulunpunainen kortti:-))
  Teillä on sitten vielä remontin poikaset käynnissä. Yhtään en ole ehtinyt blogejakaan kiertämään, toisin sanoen laiskasti...yritän kuitenkin aina niityä kurkkailla jotka minuakin muistavat!
  Mukavaa viikonloppua :-D

  VastaaPoista
 2. Tää on kyllä tosi ihana, raikas joulukortti!

  VastaaPoista
 3. Kiva kun lähdit mukaan Korttisirkuksen haasteeseen#16!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!