Lukijat

maanantai 20. lokakuuta 2014

Jouluisesti sinistä

I Love ProMarkers #241   Snowflakes - Lumihuitaleita
Blue Christmas Card
Toinen sininen joulukortti. Lapsoset Vintage-tyylisessä kuvassa väritetty ProMarkereilla. Valkoisen pohjapaperin kohokuvioin lehden kylkiäisenä tulleellä hiutale-kohokuviotaskulla. Sitä, kuten irrallisia koristeina olevia hiutaleitakin, painelin sinisellä värillä.

Isojen hiutaleiden keskustoiksi laitoin aika isot timantit, sinistä tottakai :) Vielä jouluinen postimerkki luomaan tunnelmaa. Se on tietty käytetty ja talteen otettu juuri tälläistä käyttöä ajatellen.

ProMarkers: Ivory, Blush, Pastel Pink, China Blue, Sky Blue
***
Vaikka illalla jo satoi vettä ja yöllä kuulemma myös, oli maa valkoisena herätessä. Epistä! Senhän piti sulaa samantien pois...

No räntäloskassa saatiin ulos mennä jos sinne mieli teki tai oli mentävä asian takia. Kävimme Parikkalassa Tokmannilla, siellä kun kaikkea edullista tarjouslehden mukaan. Ja ihan tarpeellistakin. Toki keksipaketti jos toinenkin sujahti koriin...

Ruokaostoksilla vaihteeksi paikkakunnan uutukaisessa isossa S-kaupassa. Sieltä vaan ei tahdo löytää mitään kun harvoin käy. Nytkin tarvitsimme vain maitoa, kaurahiutaleita ja jauhelihaa mutta saimme seikkailla jonkin aikaa hyllyjen väleissä etsiskelemässä niitä.

Kotiin oli kiva palata ja kahvit keitellä lämmikkeeksi :)

1 kommentti:

  1. Todella kaunis kortti. Ihastuttava kuva ja kaunis värimaailma.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!