Lukijat

torstai 30. lokakuuta 2014

Jouluaattoiltana

Everybody-Art-Challenge 298   Sterne + Kristalle - Stars + Crystal - Tähtiä ja kristalleja
It's Christmas Eve...
Pimeys tulee aikaisin talvella.Yksi ainoa tähti tuikkii joulun merkkinä taivaalla. Lunta satelee hiljakseen. Ihmiset ovat juhlineet joulua syöden ja lahjoja vaihtaen. Nyt vain ollaan ja syvä rauha vallitsee kaikkialla.

Leimailin isoja lumihiutaleita taustapaperille ja muutamia ylimääräisiä, jotka leikkelin koristamaan ylänurkkia osin kuvan päälle liimattuina. Niiden keskustoina tähden malliset kristallit. Muiden hiutaleiden keskustoihin laitoin kimaltavat kullanväriset metallitähdet. Samanlainen koristaa myös leimakuvaa.

Kuvan värittelin ProMarkereilla. Valkoiset hiutaleet ja 'lumi' valkeaa geelikynää.
***
Kolme kottikärryllistä sahanpurua lapioin omenapuiden ja marjapensaiden juurille. Sahanpurua kertyi remontin aikana kiitettävästi :). Armaani suunnittelee ja rakentelee ulkoportaita. Minäkin sain olla makutuomarina kun tulevien kaiteiden paikkoja ja korkeuksia katsottiin. Pääsimme yksimielisyyteen ja tällä kertaa aika harvinaiseen kompromissiin.

Yleensä minä sanon mielipiteeni ja armaani sanoo omansa ja sitten tehdään kuten hän sanoo :) Ihan totta! Ja se sopii minulle hyvin, sillä useimmiten hän on oikeassa. Jos ihan oikeasti olisin jotain mieltä asiasta joka on minulle tärkeä, tehdään minun tavallani.

Kävin rantasaunalla tarkistamassa, että kaikki on okei eilisen kovan tuulen jäljiltä. Onneksi meiltä ei katkennut sähkö, eikä muutakaan harmia sattunut. Yksi iso kuiva oksa oli koivusta pudonnut tielle. Sen korjasin pois, siinä kaikki.
 
Rannassa kaikki hyvin ja jäätkin sulaneet. Kesäkeitaallakin rauha maassa. Ainoastaan uusien omenapuiden tukinauhat olivat katkenneet mutta nekin ihan vaan haurauttaan, ei niinkään myrskyn takia. Pitää laittaa uudet, että rungot pysyvät suht suorassa tulevan lumitaakan allakin.

Joulukortteja syntyy aika hitaaseen tahtiin. Jotenkin kotihommelit ja ties mikä ajatuskatkonen sotkee tekemistä. Ideoita on ja tarpeitakin yli kylän, vaan en saa oikein otetta koko projektiin. Tuntuu, että aina kun alan tehdä korttia, on jotain joka pitää juuri silloin tehdä ja ajatus karkaa... Mystistä.

Onneksi jouluun ja myyjäisiinkin on vielä aikaa.

1 kommentti:

  1. Gorgeous, adorable card.
    Thank you for joining us on Everybody Art Challenge.
    luv
    Debby

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!