Lukijat

perjantai 24. lokakuuta 2014

Isänpäiväkortti ja ylläri Aprikselta

It's all about Vintage and Beauty #78   Anything goes - Kaikki käy
Father's Day Card
Isälle ruusuja hiukan erilailla. Eli leikkelin tapetista ruusuja ja laitoin niitä tapettipalasen nurkkiin. Alimmaisena ja raamituksena kirjeensisustaa hyvin tummana kuvioituna.

Netistä löytynyt hauska nimikyltti metallisen oloisena sai isänpäivätekstin näyttämään 'miehekkäältä' Ei liikaa hörsyjä mutta kuitenkin kukkia isälle suurena juhlapäivänä.
***
Postilaatikossa odotti yllätys kun tulimme kaupoilta. Ostin Aprikselta leimasimen vaan eipä ollut yksinään leimasinpakkaus kirjekuoressa, ei! sieltä löytyi kaikenlaista ihanaa ja varsinaisena yllätyksenä ihailemani ATC-kortti. En sitä itselleni uskaltanut pyytää kun ei ole vaihtariksi mitään. Ihailin vain. Vaan nyt se on minun!!! KIITOS Apris!
-Kultasiipi-
***
Lisää puuta monessa muodossa haettiin hyytävän kylmässä tuulessa värjötellen. Kun ei ihan heti paikalla ollut ketään kertomassa mistä niitä mitä tarvitsimme löytyisi. 
Kuorman kera ruokakauppaan ja lisää kortteja 'Iltalöysiä' varten vein samalla reissulla.

Kun kaupasta löytyi muikkuja oli ihan pakko tehdä niistä ateria :) Armaalleni kermaperunoiden kera, minulle porkkanoiden ja papujen. Hyvää!

Pikkulinnut ovat ilahduttaneet meitä aina kun keittiön ikkunan ohi kuljemme. Siellä ne lepattelevat siemensankon kimpussa nokkien lisää herkkuja! Ainakin peippoja, talitinttejä ja varpusia tunnistamme. Paria muutakin lajia fasaanien lisäksi hääräili päivän mittaan sankon ympärillä.

Heti kun alkoi hämärtää linnut häipyivät turvaan jonnekin.

Eteisen toinen peilikaappi alkaa muotoutua! Kokosimme sitä palasista ahtaassa tilassa ja nyt se seisoo oikeassa paikassaan odottelemassa peiliovien kokoamista. Ulkona sirkkelöitiin vanerilevystä siivuja ja palasia tuleviin projekteihin ja siinä minäkin voin olla apuna pitelemässä toisesta päästä, etteivät tipu lumiseen maahan palaset sahauksen aikana (eikä jälkeenkään :))

Muun ajan olen käyttänyt hyödyllisesti imuroimalla, lämmittämällä uunia, kortteilemalla ja ruokaa laittamalla. Ei paljon luppoaikaoja pääse syntymään :) Harmi vaan, että jäi sekä iltalöysi, että tanssit Nuorisoseuran talolla väliin kotikiireiden takia.

3 kommenttia:

 1. Tosi kaunis kortti. Ja kiva kuulla, että posti on löytänyt tiensä perille. Toivottavasti tykkäät kortista myös livenä. Oli kiva yllättää.

  VastaaPoista
 2. Thanks for joining us at It's all about the Vintage
  elma

  VastaaPoista
 3. Tämä on kyllä ihan huippu ihana!!
  Osaat materiaalin kuin materiaalin muuntaa
  hienoksi kokonaisuudeksi!!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!