Lukijat

lauantai 18. lokakuuta 2014

Isänpäivä ensi kertaa

First Time Father -  Father's Day Card
Kortti piti ohjeen mukaan tehdä elämämme miehelle tai pojalle. Kaipa pojanpoika tai tyttärenpoikakin käy? Tässä tapauksessa kuvitteellisesti, kun menee ihka tuntemattomalle...
 
Kun vaaveli on syntynyt ja Isänpäivä lähestyy on paikallaan juhlistaa tätä ihka ensimmäistä Isänpäivää oikein kortilla.

Hauska postimerkkimäinen vaavelikuva, alla kohokuvioitua tapettia. Aluspaperi lehden kylkiäisiä. Vauhdikkaasti onnittelut pyörylässä. Onhan pikkulasten vanhempien ja siis myös uutukaisen isän, elämä varsin vauhdikasta, kun uusin perheenjäsen on ottanut komennon :)

Vähät värittelyt ProMarkereilla.
***
Ilokseni huomasin korttini - Marilyn ja korkkarit - voittaneen edellisen Chocolate, Coffee and Cards #75 haasteen! Hienoa!! Kiitos! Thank You!!!
***
Hurjia lukemia näytti aamusella mittari : Yli 8 miinusta!!! Vaan kun ulos ehdimme jatkamaan raivausta, tuntui paljon eilistä lämpimämmältä kun ei tuullut ollenkaan. Hyvä. Aurinko on paistanut koko päivän ja plussallakin ehti lämpötila olla jonkin  aikaa.
 
Nyt piha on tyhjä laudoista ja koneista ja ralleista ja ties mistä mitä siellä on tarvittu remontin aikana. Pari konetta, jonkinlaiset katkaisulaitteet, nostettiin terassille katoksen suojaan. Siellä niitä tarvitaan aidan tekoa varten jahka sinne asti armaani ehtii. Terassilla odottelevat jo puut!

Vieraskin kävi ja kahviteltiin porkkanakakun kera ja maailmaa parannettiin ja juteltiin asiaa ja joskus kai vähän asian vierestäkin tunti jos toinenkin.
 
Kovin paljoa en ehtinyt kortteilla, mutta viikonvaihteen vaikeaa ristikkoa tein viidenneksen verran. Onhan sekin tärkeää tekemistä ja tarpeellista, ainakin aivoille :)

2 kommenttia:

  1. Ihana kortti.

    Meillä on maa änään valkoinen. Onneksi laitoimme omenapuihin verkot eilen. Onneksi viimetippa on olemassa.

    VastaaPoista
  2. Cute card, Loreal! Great backing papers!
    Thank you for joining us at the Chocolate, Coffee and Cards Challenge. And congratulations on your win! Jane xx

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!