Lukijat

sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Isälle syksyisesti

Sugar Creek Hollow #97   One, Two, Three - Yksi, kaksi, kolme
Father's Day in Finland 9.11! 
One: Father :)
Two pattered Papers
Three Embellishment: Leaves (4), Flowers (2), Ribbon (2)
Yksi kuva, kaksi kuviopaperia ja kolme eri koristetta, joita saa olla mikä määrä tahansa kutakin. Niinpä laitoin Isänpäiväaiheisen kuvan, kaksi kuviopaperia kuvan alle, ja kolmea koristetta eli syyslehtiä nurkkiin, kaksi valkeaa kukkaa koristamaan jalkapallia ja kaksi palaa ruutunauhaa kuvan alle. Siellä ne koristavat valkeaa paperia jota kohokuvioin sakkiruuduilla.
***
Sunnuntaisin saan aina hurjan innon siivota :) Tänään vein petivaatteet ulos ja pesin pari koneellista pyykkiä. Ja kun katsoin iloisenkeltaisia pussilakanoita vasten kellertyvää ruusupuskarivistöä oli ihan pakko ottaa kuvia niistä.
Kiikun kohdalla valkoinen aluslakana ja keltaiset pussilakanat koivun alla. Taustalla hohtavat ruusupensaiden syysvärit! Tuossa vasemmalla kiviröykkiö (plus yksi tiili!) odottelevat kun talo valmistuu, että  niitä tarvitaan kivijalan vierelle.

Ei ne pyykit kovin kummoisesti kuivuneet. Oli ihan liian kosteaa mutta raikkaan tuoksun sain sisääntuoduilla lakanoilla huoneisiin! Nyt ne kuivuvat tuolien päälle levitettyinä. Toisen koneellisen sai kuivaaja hoidella koneellisesti...

Nyt on vino pino Isänpäiväkortteja valmiina huomenna vietäviksi. Olen sentään jotain saanut aikaiseksi. Ja muutaman haastekortinkin tein kun oli hönkä päällä :) ...työpöytä näyttää kyllä siltä kuin joku olisi viskonut hujan hajan kaikkea mahdollista paperitavaraa....

3 kommenttia:

 1. Lovely card ith a fun image! Love the autumn colors! Thanks so much for joining us at Sugar Creek Hollow!!

  VastaaPoista
 2. Cool card! Love the image :-) Thanks for joining us at Suger Creek Hollow this time. Have a nice weekend! DT Heidi

  VastaaPoista
 3. thanks for joining us at Sugar Creek Hollow with your card, love the leaves
  hugs

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!