Lukijat

perjantai 31. lokakuuta 2014

Enkelitrio jouluisesti

Passion for ProMarkers Week 271   Add Some Sparkle - Lisää kimallusta
I Love ProMarkers #243   Three of a Kind - Kolme samaa lajia
Peaceful Christmas
with three Sparkling Angels
Taustapaperi on viimevuotisia joulupapereita. Tai ainakin pari palasta, jotka yhdistin yhdeksi aluspaperiksi. Siinä kun sattuu olemaan punaisia marjoja ja ne mielestäni näyttävät sopivan hyvin punaisiin pallosiin joita enkeleiden kuusissa on.

Kuvan raamitin punaisella kartongilla jossa on kultaisia ohuita koukeroita. Punaista ja kultaa myös rusetissa. Enkelitrio väritetty ProMarkereilla. Lisäsin niihin rutkasti kimallusta ja vielä kultakynäääkin.
ProMarkers: Ivory, Gold, Barry Red
Plus: Golden Gel Pen, Glossy and Glitter
***
Nyt meille voi tulla rappusia pitkin ja oikeasta ulko-ovesta! Eivät portaat ihan valmiit ole mutta kyllä helpottaa kun voi mennä ja tulla ulko-ovesta, eikä tarvitse kiertää olohuoneen kautta terassille ja sieltä tikkaita pitkin maahan ja talon ympäri joka kerta kun on jotain haettava tai vietävä ulos.

Koska huomenna on arkipyhä piti käydä kaupoillakin. Rautakauppa on lähes aina aktuelli ostospaikka. Niin tänäänkin. Nyt tarvittiin vihreitä(?) ruuveja ja vaatetankoja muunmuassa!

Huomiselle matkalle ostettiin kaunis orkidea ruukkuineen. Olemme menossa uuteen kotiin joten lahjukset paikallaan :) ...ja omatekemä korttikin mukaan, tottakai :)

Ruokaa ei paljon tarvita kun kylään syömään mutta onhan se sunnuntaikin ja vasta maanantaina aikaisintaan taas kaupoille, joten maitoa ja muuta oli listalla. Satsumat olivat tarjouksessa mutta niin vihreitä, että tuskin ehtisivät kypsyä ennenkuin menevät pilalle...En ostanut.

Joulukorttipino kasvaa tasaiseen tahtiin. Ei vieläkään niin nopsaan kuin toivoisin mutta se taas on ihan oma vikani. Mitäs pitää joka ideaa kokeilla kolmesti ja tehdä neljäs versio. Enkä haluaisi tehdä sarjatuotantoa tyyliin kymmenen ihka samanlaista. Yritän tehdä jokaisesta edes hiukan erilaisen.

Sentään vähän siivoillakin ehdin. Onhan perjantai ja huomenna Pyhäinpäivä.

3 kommenttia:

  1. A really cute image, love all that sparkle and the papers work so well with them. Thanks for joining in with our 'Add Some Sparkle' challenge at Passion for Promarkers this week, and good luck
    Eileen x

    VastaaPoista
  2. A beautiful card Loreal, thank you for joining us at I♥ProMarkers this week
    Ruth x

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!