Lukijat

lauantai 11. lokakuuta 2014

ATC-kortti-vaihto Merisinin kanssa

Tällä kertaa ATC-kortti-vaihtomme aiheena oli Kahvi/Tee. Eli kumpi vaan tai vaikka molemmat. Merisinin kortissa ollaan kahvin alkulähteillä ja voisi siinä vaikkapa teetäkin kerätä, tai sitten kahvipensaista niitä papuja. Käsinhän ne poimitaan marjat kun kypsyvät eri aikoina kuulemma.

Kortissa vielä kahvitietoutta, eli erilaisten kahvien nimiä. Niin vanhanaikainen ja vähän kahvista pitävä olen, että vain lattea olen maistanut, enkä siitä tykännyt :)

Mutta kortti on kaunis! Kiitos Merisini kortista ja mukana tulleista!

Minun kortissani keskitytään oleeelliseen, eli siihen mitä kahvin kanssa syödään! Minulle kun kahvi on vain tekosyy syödä herkkuja :)
Kortissa hieno Lady on konditoriakahvilassa ja miettii selvästikin kumpaa ottaisi - hmmmm - vai ottaisiko molempia!
***
Isänpäivä-kortti-paja toimii täydellä teholla  mutta aikaiseksi on saatu vain vähän, työmäärään ja -aikaan nähden. On niin paljon vaihtoehtoja papereiksi ja kuviksi ja vähän vaihtoehtoja koristeiksi. Kokeilen ja siirtelen ja muutan mieltä tuhat kertaa ja sitten kun luulen kaiken olevan sopivasti koossa ja alan liimailla, huomaan, ettei jokin osio sovi ei sitten ollenkaan muihin...

No onhan se päivä vielä huomennakin!

Vieraita kahvilla oikein isolla joukolla. Onneksi olin juuri saanut kaappeihin laitettua tiskikoneen sisällön puhtaita astioita. Ja mehuakin löytyi kun kaapin kätköistä etsin. Oli nimittäin neljä lapsostakin. Eikä kahvia heille tietenkään voinut tarjota.

Kostea mutta ajankohtaan nähden lämmin sää  houkutti silloin tällöin pistäytymään ulkona. Piti hakea puita ja viedä roskia ja lakaista uulkoeteisestä hiekkoja ja silloinhan voi huiskaista hiekat pihalle muun hiekan sekaan ja kuunnella linnunlaulua ja ihailla luonnon syysvärejä!

Aina oli olevinaan jotain asiantapaista :)

Jos en muuta keksinyt, kävin katsomassa mitä armaani puurtaa. Ja jokusen sanan vaihtamassa. Taisinpa käydä kertaalleen ihan vaan viemässä perunan kuoria biokompostiinkin ... Että sellaisia kiireitä viikonlopun viihteeksi.

1 kommentti:

Kiitos kun kommentoit!