Lukijat

torstai 11. syyskuuta 2014

Yksi ruusu ja sydämiä plus iloisia ylläreitä

Sketchy Colors #224   Röd - Lilla - Hvit/ Red - Lilac - White/Punainen - Lila -Valkea
Happy Birthday
Aika erikoinen väriyhdistelmä tuotti hiukan vaikeuksia. Tein sitten helpon ratkaisun: koska mallikuvassa oli punainen sydän ja lila kukka, käytin samoja minäkin. Tosin kukkani ei ole sireeni mutta sen värinen kuitenkin.

Raamitin ruusun punalilalla kuten koko kortinkin. Punaista ovat siis sydämet ja myös Dymolla tehty teksti. Punaisella Mementon silmäleimasinvärillä sipaisin myös Sinellin ruusupyöryläleikettä joka on kukan alla, reunoistaan. 
***
Yllärivoiton Posti toi  It's all Vintage and Beauty sivustolta.
Sande oli tehnyt tosi kauniin kortin mukaan. Kiitos! Kukkasia kahta kokoa ja erityisen hieno vanha mustavalkea kortti! Iloinen yllätys todella, yleensähän saa 'vain' kunniaa :) joka sekin maistuu hyvältä!!!
***
Huomasin myös Onnettaren suosineen I Love ProMarkers #235 haasteen korttiani! Kiitos! Thank You! Kuten tavallista, onni potkii monta kertaa peräkkäin ja pitää sitten paussia... Uskaltaisikohan toivoa vielä lisää onnea?
***
Viimeiset nurkkalaudat paikoillaan minun avustuksellani tietenkin :) Armaani tekee kaiken työn ja minä otan kunnian...No minä kuitenkin olin pitelemässä lautoja kun hän nakutti ne paikalleen. Ei hänkään sentään pysty pitelemään nurkkaa joka on useita metrejä korkea paikoillaan ja naulaamaan samalla, vaikka tosi monitaitoinen ja muutenkin kätevä mies onkin :)

Maalaamistakin on riittänyt. Senkin armas tekee itse. On nimittäin melkoisen riskaapelia antaa suti minun käteeni ikkunanpieliä maalatakseni. Siis ihan totta! Se on tarkkuutta ja kädentaitoja vaativaa. Enkä ole saanut vielä uusia silmälasejakaan, että voisin nähdä tarkasti!

Saatte siis tyytyä epätarkkoihin ja vinksahtaneisiin kuviini ainakin kolme viikkoa vielä :(

2 kommenttia:

  1. Todella kaunis kortti. Ja onnittelut voitoista.

    VastaaPoista
  2. Great birthday card. Thank you for participating in Sketchy Colors, good luck.
    hugs Monica

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!