Lukijat

maanantai 22. syyskuuta 2014

Syksyinen metsä ja lintuja

I Love ProMarkers #237   Feeling Distressed - Ressattuja reunoja
Autumn Forest and Birds
A Day for Daisies digileimakuva voittona saatu. Väritin sen syksyisin leimuavin värein vaikka kuva on oikeasti talvinen ja luminen...

Alimmaisen kultaisen kartongin kohokuvioin kiekuroilla ja suttasin hiukan mustalla, että kuviot paremmin näkyisivät.

Kuvan raamitin kapeasti mustalla ja sitten vielä tummansinisellä kartongilla jonka ressasin reunoistaan kuviosaksien avulla. Vielä paksulti mustaa ressauksiin. Koristeeena auringonkukka ja sen päällä kullanvärinen lävistetty paperikukka jonka reunat tummennettu. Samasta sinisestä pikkuinen lävistyskukkanen ja keskelle punainen timantti toistamaan punatulkkujen punaisia värejä.

ProMarkers: Pastel Green, China Blue, Yellow, Gold, Meadow Green, Lime Zest, Moss, Oatmeal, Coral, Spice, Ice  Grey2 and 4, Poppy.
***
Ihan outoa tälläinen sateinen sää kun niin kauan on ollut kaunista ja lämmintä! Kurkkailin vähän väliä ulos ja aina vaan pilvistä ja sateista! 
 
Täytyy toivoa, että tämä tälläinen on kuitenkin vain väliaikaista, eikä kestä kuin ennustetut pari päivää! Sitten taas takaisin normaaliin kauniiseen syksysäähän, pliis.
 
Huomenna kun kerran sataa, ei voi paljoakaan tehdä remonttihommia joten käymme ostamassa lisää tarvikkeita ja hakemassa minulle ensimmäiset 'oikeat' silmälasit! Näin ainakin on suunniteltu. Samalla kun menemme Parikkalaan näille asioille, olisi toki kiva katsastaa markkinatkin siellä mutta kaatosateessa sen ihanuus taitaa olla kaukana. Pidän siis peukkuja, että ainakin juuri silloin kun saavumme paikkakunnalle taivas seestyisi kauniin siniseksi ja aurinko alkaisi paistaa.
 
Ei kai liene kohtuuton toive, eihän?

3 kommenttia:

 1. Ihana syksyinen kortti ja todella kaunis leimakuva.

  VastaaPoista
 2. this is a stunning card. Thank you for joining us at I♥Promarkers challenge good luck Ginny x

  VastaaPoista
 3. Ihastuttava kortti.
  Kiitos upista pikkuhevosista. Laitoin korttisi blogiini esille. Oma kirjeeni läksi tulemaan sinulle tänään.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!