Lukijat

maanantai 1. syyskuuta 2014

Sinistä helmien kera

Chocolate, Coffee and Cards Challenge #71   Bingo: Die Cut - Bow - Blue, Rivini Stanssattu - Rusetti - Sininen
Happy Birthday
Kaunis sininen kuviopaperi lehden kylkiäinen. Sinistä myös stanssattu  ja kohokuvioitu 'alusta' kuvalle ja sen alla olevalle portille. Hennon sininen läpinäkyvä rusetti lähes samaa väriä alustan kanssa!

Puolihelmiä sirottelin portin renkaisiin ja pari vielä kiekuroihinkin. Tekstin raamit nettilöytö, teksti tehty Wordillä.
***
Lisää omenahilloa mikrossa. Tosin vain pieni purkillinen. Loput käytin omenapiirakan päälle. Tänään tuli Pirkka-lehti ja siinä oli niin hauska ohje, että sitähän piti kokeilla heti :) Ihan pikkuisen pitempään olisi pitänyt paistaa. Ohjeen puoli tuntia ei mielstäni riittänyt. Ensi kerralla kokeilen viisi minuuttia pitempää aikaa.

Herkuttelimme piirakkaa Aino-uuniomenajäätelön kera. Hyvää oli.

Keräsin miljoona pudonnutta omenaa puiden alta. Nuo hillotut ja paistetut putoilivat kun lähes konttailin nurmella oksien alla keräilemässä. Omenia tulee niin tolkuttomasti, etten pudonneita edes ajatellut ottavani käyttöön.

Sitäpaitsi sateet ovat saaneet ne aika kamalaan kuntoon ja suurimmassa osassa on jo alunperinkin ollut jotain vikaa.

Kävin kauhomassa vedet pois veneestä. Siinä puuhassa pitkävartiset kumihansikkaat olivat tosi tarpeeseen ja kumpparit myös, kun piti mennä veteen, että sai viskottua hyvässä asennossa.

Samalla tarkastin, että saunalla ja tuvassa ja vessassa on kaikki hyvin. Sen verran kaukana, eikä näköpiirissä rantasauna on, että siellä on hyvä käydä muulloinkin kuin saunapäivinä.
 
Tästä se sitten lähtee: Syyskuu ja vielä uusi viikkokin!
 
 

2 kommenttia:

  1. Kaunis kortti jälleen.

    Minulla on jäänyt marjahillojen teko väliin, mutta jee, kipsini poistettiin eilen ja pääsen varovasti kävelemään . josko vielä vaikka sienimetsään....

    VastaaPoista
  2. Onpas kaunis kortti!
    Omppuja tekisi mieli, niin saisi piirakan tehtyä. Nam nam

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!