Lukijat

keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Sateenvarjomies erilailla

Simply Create Too #70   Fall/Autumn - Syksy
Autumn and raining but - Happy Birthday
Sade kuuluu syksyyn vaikka näinä aurinkoisina, lähes kesäisen lämpiminä päivinä se on helppo unohtaa! Tein pohjan painelemalla muovisella ristikolla ristiin rastiin ja suttaamalla suoraan leimasimesta lisää ruskean eri sävyjä. Mustallakin ripottelin ja hankasin ja... no mitä kaikkea sitä keksiikään kun leikkimään pääsee :)
 
Käytin sateenvarjomiehen stanssauksesta jäänyttä aukkoa ja painelin värejä suoraan pohjaan. Sitten leikkasin ääriviivoja myöten toista reunaa, että sain sujautettua kauniin syksyisen luontokuvan mustassa raamissa sateenvarjomiehen reunan alle.
 
Vielä onnittelupyörylä ja siihen tärkeän virstanpylvään numero. Kortti miehelle syntymäpäiväksi.
***
Piti mennä Savonlinnan markkinoille mutta muutin mieleni. Eikös se ole meidän naisten ikiaikainen oikeutemme? Ei sillä, etteikö olisi ollut kiva mennä markkinoille. Olen ihan hupsu torien, markkinoiden ja kauppahallien suhteen. Joka kylässä ja kaupungissa ainakin ne pitää koluta.
 
Vaan kun tulin eilen tanssimasta ja olisi pitänyt ruveta lippua tilaamaan huomasin, ettei sinne mene kuin aamuhämärissä kulkeva juna joka ei siis edes pysähdy Simpeleellä vaan olisi pitänyt ajella ensin Parikkalaan josta pääsisi paikallisjunaan. Ei jotenkin innostanut ajatus herätä ennen kukonlaulua... Ja kun tiedän itseni, en millään pysty olemaan ostamatta jotain kivaa ja tuiki tarpeellista ainakin askartelukaupasta ja ehkä Suomalaisesta Kirjakaupastakin ja varsinkin kirppareilta löytyy aina ja... Olin vasta viime viikolla käynyt Savonlinnassa, enkä jos totta puhutaan, mitään tarvitse joten annoin lippujen olla.
 
Sen sijaan tein kaikkea hyödyllistä kotona. Pesin kaksi koneellista pyykkiä ja sain ne tuoksuviksi ja kuiviksi ulkona. Vein petivaatteet ulos tuultumaan, että nekin ovat raikkaita. Poltin roskia ja muutaman puupalasen remonttityömaalta, ei niinkään lämmityksen vuoksi, kuin saadakseni ne pois nurkista.
 
Tosin sen verran uuninkylki lämpeni, että viileytenä tuntuva kosteus väheni työhuoneelta. Hyvä juttu, eivät paperit käpristele!
 
Nämä kauniit ja lämpimät säät ovat saaneet kukkapenkkiinkin ilmestymään kesän ensimmäiset daaliankukat! Tai siis vasta yksi on auennut, muut nuppusia vielä!
Sain juurakot maahan vasta kesäkuun loppupuolella. Kesäkuuhan oli viileä ja sateinen ja sitten seurasi helteinen ja kuiva heinäkuu ja osin elokuutakin. Vain hiukan lehtiä nousi hitaasti kesän mittaan ja luulin jo, etteivät ehdi ollenkaan kukkia tekemään tänä kesänä!

Vaan siellä se punainen täplä näkyi, kun keittiön ikkunasta pihallepäin katsoin. Pakko oli kuva ottaa ihmeestä. Muutenkin kukat ja kuulemma jopa vadelmatkin ovat villiintyneet uudelleen aloittelemaan kuin kesällä konsanaan. Toivoa sopii siis pitkää kuumaa syksyä, että kaikki ehtivät kypsyä, kukkia ja satoa tuottaa mitkä nyt intoilevat!

3 kommenttia:

 1. Yritin jo eilen kommentoida tuota korttia, mutta mihin lie katosi. Kortti on kuitenkin mielettömän upea ja kivasti käytetty sateenvarjomiestä. Nyt on melkein pakko vähän apinoida.

  VastaaPoista
 2. Loreal: Beautiful card! Thank you for joining in the fun at Simply Create Too's "Fall Challenge #70.

  Diane
  Simply Create Too Design Team Member
  http://DianesDigitalDesigns.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Beautiful creation. Thanks for joining us for Simply Create Too Challenge #70.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!