Lukijat

maanantai 8. syyskuuta 2014

Ruusuinen tagi

Sugar Creek Hollow   Tag - You're it. - Osoitelappunen
Rose Lady Tag
Yleensä kun teen kortin tilauksesta, teen mukaan myös osoitelappusen. Joskus haastekorttiinkin tulee tehtyä sellainen joka sopii korttiin. Tämä osoitelappunen on tehty haasteeseen. Tuleepa mielenkiintoiseksi keksiä siihen kortti!

Ruusu oli valmiina paperissa ja toinen nuppunenkin alareunassa. Toisen leikkelin ja liimailin paikoilleen, sen jälkeen kun olin ensin leikannut loven johon pujotin Ladyn kurkkimaan. Lopuksi leimailin vielä kiehkuroita tyhjiksi jäämille paikoille ja tein reiän nauhaa varten.
***
Kaunis aurinkoinen ja kesäinen sää jatkuu aina vaan. Ihanaa! Kävimme nautiskelemassa kesäkurpitsalettusia kylässä ja samalla matkalla kaupassa täydentämässä ruokavarastoja. Historialliseksi matkan teki se, ettei tällä kertaa tarvinnut käydä ainuttakaan naulaa, ruuvia, maalia tai lautaa samalla ostamassa :)

Pyykit kuivuivat ennätysnopsaan tuoksuviksi ja matotkin tuultuivat kesäisessä tuulessa. Kyllä kotityöt ovat helppoja ja nopsia kun on näin hyvä ilma apuna.
 
Innostuin taas vaihteeksi kokeilemaan jotain minulle uutta. Laitoin paperille Glossya ja kipaisin pihalle painamaan märän liimakohdan hiekkaan!  Armaani huikkasi että onko kortti vai taidetta? No toki se on taidetta kun hiekkaakin tarvitaan, eikö?

Saa nähdä kestääkö hiekka kun liima kuivuu.

Pari korttia melkein valmiina ja muutamaan alkuja sain aikaiseksi, taiteen lisäksi. Ei paha. Enkä unohtanut lorvailua, lukemista, sanaristikkoa, enkä TV:n katseluakaan. Ihmeesti sitä päivän mittaan ehtiikin kaikenlaista!

2 kommenttia:

  1. Lovely tag, thanx for joining us at SCH.
    Hugs Plony

    VastaaPoista
  2. A wonderful tag, thank you for sharing it with us at SCH this time.
    Yvonne

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!