Lukijat

sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Ruusu raameissa, kimallusta ja kunniaa

I Love ProMarkers #238   Include a Number - Sisällytä numero
Happy Birthday!
63-vuotta ja juhlita ei suotta! Onhan työura takana ja vapaus tehdä vihdoinkin mitä haluaa ja siihen aikaa!! Romanttinen kortti eläkkeelle siirtyvälle iloiselle naiselle.
 
Ruusun laitoin oikein raameihin ja kimalletta sisäreunaan sekä ruusun terälehtiin ja kukkasen ulkoreunoihinkin. Kimalletta hehkuu myös perhosessa ja tekstin alla ja numerossa ja... Siis innostuin laittamaan sitä aika lailla :)

Romanttinen keijutaustapaperi on lehden kylkiäisenä tulleesta lehtiöstä. 
ProMarkers: Meadow Green, Apple, Blossom, Rose Pink.
***
Huomasin haasteita vilkaistessani, että korttini on valittu 3 parhaan joukkoon It's All about Vintage and Beauty haaste #75! Jee! Mukava huomata, että kotistani pidettiin. Kiitos Minna
***
Iltapäivä tanssien Silvolan Nousulassa Savonlinnan eläkeläisten vieraana ja siihen päälle kotiin tultua vielä TV:n Tanssii tähtien kanssa! Voisiko sunnuntain paremmin viettää?

Aamuaurinkoon herättiin ja armaani laittoi munakasta. Sen nautittuamme aloin tyhjentää ulkoeteistä, että armaani pääsee hommiin. Kannoin yhdeksän pakettia kaakelilaattoja pinoon sisäeteisen lattialle. Että osasivatkin olla painavia! Sitten pitikin jo riippua jonkin aikaa selkää suoraksi, ennenkuin seuraavia tavaroita aloin siirtelemään...

Muuta painavaa ei sentään ollut, joten loppu sujui huomattavasti helpommin. Piti vain miettiä mihin mitäkin laittaisi, että ne sitten kun seuraavan kerran tarvitaan, löytyisivät. Kun tilaa on rajallisesti se ei ollut ihan helppo tehtävä. Todennäköisesti minun mielestäni tavarat ovat nyt tosi hienosti löydettävissä mutta miten lienee sitten kun niitä ihan tosissaan tarvitaan...

Paljon muuta en ehtinyt tehdäkään kun jo soitettiin, että lähdetkö? Ja tottakai olin valimis kuin partiolainen :) Kauniissa auringonpaisteessa ajeltiin Savonlinnan suuntaan ja pari naista vielä poimittiin matkaltakin mukaan, että saatiin auto ihan täyteen.

Kyllä oli sitten upean liukas lattia! Tammiparkettia ja luisto juuri oikeanlainen. Ei kaatavan liukas, eikä nihkeä. Niitä molempia on tullut vastaan liiankin kanssa. Tällä lattialla oli ilo tanssia.

TV-ohjelmasta senverran, että oikea pari putosi. Taso on kova ja osallistujat motivoituneita joten seuraavista putoajista onkin jo vaikeampi etukäteen alkaa veikkailemaan. Hauska ohjelma kun ei ota liian vakavasti!

2 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit!