Lukijat

perjantai 19. syyskuuta 2014

Rouheasti mallin mukaan

Autumn Feelings with Stamped Image on crinkled Cardboard and linen String
Image stamped with Black. Glossy plus silver, white and sparkle stuff on

Lehden kylkiäis paperiin leimailin tiiliä mustalla ja tein vaaleita 'kohokohtia' geelikynällä. Leimailin talventöröttäjiä kolmeen kertaan ja väritin niitä hopeisella kynällä. Sitten Glossya ja toisiin valkeita kimallehippusia, toisiin hopeisia ja kolmansiin valmista kimalletta jossa vihreään taittuvia hippusia. Leimailun välit väritin turkoosilla tussilla ja ympärystät Mementon keltaisella silmäleimasimella. Reunat vielä hipaisin mustalla.
 
Raamiksi aaltopahvi ja mallin mukaisesti toiseen laitaan juuttiristikkoa josta purin pari lankaa pois reunasta Vielä väreihin sopiva kohmeisen näköinen perhonen nurkkaan.
***
Paksuja pilvilauttoja seilaa taivaalla ja pimittää auringon kokonaan välillä. Lämmintä on kuitenkin, joten sopiva työsää yhä vaan! Armaani huiskii milloin avittelemassa kylillä milloin kotosalla remontoimassa ja juuri nyt taas kylillä... Kiireinen mies, tuskin ehtii taukoja pitämään ja syömään.

Minä vaan imuroin ja puistelin maton keittiöstä ja imuroinpa uutta ulkoeteistäkin, että seuraava kerros kiinnitysainetta tarttuu kunnolla.

Sain mukavaa postia josta kuvaa joudutte odottelemaan sunnuntaihin asti. Enkä edes kerro miksi. Olen hyvin salamyhkäinen :) Muuten päivä on sujunutkin totuuttun tapaan kortteillen, lukien ja laiskotellen. Mukavaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Todella upea kortti. Mukavaa viikonloppua.

    VastaaPoista
  2. Beautiful card, Loreal! Thanks for joining us for Sketch Saturday this week!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!