Lukijat

tiistai 16. syyskuuta 2014

Rakkaus ATC

Enkulin musiikkihaaste 9/2014   Happoradio - Pelastaja
'All we need is LOVE'
Aina yhtä haasteellisia haasteita nämä Enkulin musiikkihaasteet! Tätäkin piti kuunnella silmät ummessa ja auki välillä ja taas uudelleen ennenkuin kuvia alkoi syntyä mielessä. Poika haikailee pelastajaa oikein tosissaan ja unohti kai kokonaan, ettei muuta pelastusta liene kun rakkaus...
 
Sitä tämä ATC-kortti kuvaa, omalla tavallaan, Kaikki mitä kortissa on tuli siihen lupaa kysymättä :) ...jopa hopeahileetkin... Olisiko se sitä hopeareunusta arkipilvessä, mene tiedä.
***
Kun nyt oikein alitajuntaisen kortin esille laitoin voinkin siirtyä maallisempiin asioihin :) Tänään on juostu tukka putkella noin kuvaannollisesti vain sentään. Käytiin kylässä antamassa hätäapua ja sitten siitä tulikin hiukan mutkikkaampi juttu kuin oli ajateltu. Niinhän se yleensä menee.
 
Harvoin mikää vika on pikkujuttu joka korjaantuu käden käänteessä. Tässäkin käytiin Parikkalasta ostamassa osa ja sittenkin jäi vielä korjattavaa.

Oli melko kiire suihkuun ja tukkaa kiprustelemaan kun puolitoista tuntia oli aikaa tanssimaan lähtöön! Vaan mitäs ei likkalapsi siinä ajassa tekisi. Valmista tuli ajoissa ja syödäkin ehdimme. Ruoka oli nopsaa eineksiä ja kalaa.
 
Teboilin tansseissa oli tunnelmaa! Ei tosin ollut niin paljon porukkaa kuin olisi mahtunut tai toivottu ja naisia oli, kuten aika usein, enemmistö, mutta kyllä siellä hien pintaan sai varmasti jokainen.
 
Paikallinen bändi, H-Hetki soitti vanhoja hyviä kappaleita ja lattia täyttyi jopa taukomusiikin soidessa. Kuulumisia ehti vaihtaa vain lähinnä istuvien kanssa ja vessajonossa... Muuten mentiin valssista tangoon ja foksista humppaan.

Sattumusten takia samalla viikolla on vielä torstainakin tanssit eläkeläisille, tällä kertaa Lohikontissa, Särkisalmella. Sitä odotellessa henkäistään ja tehdään koti- ja korttihommeleita!

2 kommenttia:

  1. Niinpä, rakkaus pelastaa. ....ihanan työn toit haasteeseen mukaan....Kiitos.

    Onnea arvontaan

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!