Lukijat

tiistai 9. syyskuuta 2014

Perhostelua ja hopeahilettä

Allsorts Week 275   Pretty in Pink - Kaunis pinkissä
Light as a Butterfly
Kevyt kuin perhosen lento on joskus elämä. Mutta aina ei suinkaan ole niin. Tämän kortin tekstiksi tuli: Vahvimmat meistä on tehty palasista...

Jos ei joka pilvellä olekaan hopeareunusta, on ainakin tässä kuvassa. Kaunis pitsinen tausta sopi mielestäni kevyiden perhosten lentoon. Perhoset väritetty ProMarkereilla ja siipiin lisäsin hopeahilettä.
***
Lämpimän sään ulkohommeleita: Pitelin nurkkalautoja sillä aikaa kun armaani nakutti ne tiukasti kiinni talon laudoitukseen.

Nyt kun jo kolmet nurkat on maalattu ja paikoilleen lopullisesti laitettu, alkaa talo olla tosi viimeistellyn oloinen! Vielä ikkunoihin ja loppuihinkin nurkkiin valkoista lautaa ja armaani pääsee ulkoeteisen kimppuun. Ellei sitten ole vielä jotain tehtävää jota en ole hoksannut...

Tänään sai ulkoeteisemme portaiden ikioma katos ensin alushuovan ja sitten vielä samanlaisen palahuopakatteen kuin kattokin.
 ***
Saas nähdä mitä tästä kirjoituksesta tulee julki kun koko ajan ilmoitetaan punaisella, että tapahtui virhe! No virheitä toki sattuu jokaiselle mutta tuo on jo aika kiusallista kun koko ajan räpsii esille ja keskeyttää kirjoittamisen :(
***
Tänään olisi ollut vihoviimeiselläkin kesälavalla päivätanssit mutta kun porukkaa ei saatu kasaan jäi se väliin. Sääli! Olisin niin mielelläni tanssinut tälläkin viikolla...Onneksi ensi viikolle on kaksikin tanssimahdollisuutta. Pidän peukkuja, että onnaa!!!

6 kommenttia:

 1. Ihana kortti ja IHANA TEKSTI:
  Vahvimmat on tehty palasista,
  saanko käyttää tekstiäsi korteissani?

  VastaaPoista
 2. Teksti ei ole itse keksimäni, eli toki saat käyttää. Lisää löydät Värssyjä sivustolta, löydät linkin alimmaisena vasemmalta.

  VastaaPoista
 3. Beautiful card.
  Thank you for sharing at Allsorts ' Pretty in Pink' challenge and good luck x Susan x

  VastaaPoista
 4. Upea perhoskortti ja kaunis maisema.
  Kiitos osalllistumisesta Allsorts haasteeseen,-))m

  VastaaPoista
 5. Thanks for joining us at allsorts Tracy x

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!