Lukijat

tiistai 23. syyskuuta 2014

Naistenkerhon kahvihetki

It's all Vintage and Beauty # 75   Kahvihetki/Leivonnaiset - Coffee Time/Pastry
Ladies Club
Hauska mainoksia täynnä oleva paperi sai lisämainoksia ja pari kertaa leimatun 'Kutsu' tekstin ihka lontooksi. Leimailin vielä ystävyys-tekstiä sivuille vinksin vonksin ja lisäsin palvelutyttösen tuomaan lisää herkkuja.

Sekä palvelija, että naistenkerholaiset löytyivät netistä. Leikkasin raamituksen kerhokuvaan kuviosaksilla ja tummensin reunoja musteella  Leivoshaarukkakuvat tekstin alla sopivat hyvin herkkuhetkeen!

Tämä on jo toinen kortti samaan haasteeseen. Siihen saa osallistua kolmesti mutta eiköhän tämä riittäne :)
***
Piti laittaa entiset Tiimarinlasit päähän kun kokeilin tunnin verran pitää uutukaisia lasejani. Ei pystynyt enempään kun alkoi jo tulla paha olo. Niin vinksahtanut en ihan vielä ole kuin maailma lasien läpi katsoen! (katso edellinen postaus)

Sadetta on nyt saatu oikein mahdottomia määriä. Yöllä ilmeisesti tuullutkin kovasti sillä suojapeitto oli lentänyt pois peräkärryn päältä punteista huolimatta!

Onneksi ehdimme käyttää jo tarvittavat ja siinä oli vain ylijäämäpaloja. Tosin ne oli tarkoitus säästää seuraavaan projektiin. Nyt pilalla kaikki tyynni :(

Kävimme tänään Parikkalassa hakemassa lasini ja samalla reissulla Tokmannillakin piti käydä, tottakai. Sieltä kun saa edullisesti kaikkea tarvittavaa. Tällä kertaa ostoslistalla oli Led-lamppuja terassille ja ulkovaloon oven yläpuolelle. Pahuksen kalliita tuntuivat olevan mutta onneksemme löytyi juuri sopiva määrä edullisemmista mutta hyvin valaisevista.

Nykyään en kyllä osaisi ostaa lampun lamppua niin monimutkaisilta ne näyttävät merkintöineen joista ei selvää saa. Lukseja ja lumia ja tie mitä, vaan ei tolkun häivää. Onneksi armaani ymmärtää tuota tekstiä kuin vettä vaan ja poimi tottuneesti juuri oikeat lamput koriin!

Taisi sinne eksyä jokunen keksipakettikin ja muuta hyvin tärkeää kun nyt kerran isoon kauppaan oli tultu :)

1 kommentti:

  1. Helposti voi kuvitella sen juorujen ja ääneennaurun määrän tuossa kahvipöydässä! Ihanan humoristinen kokonaisuus! Kiitos taas, kun osallistuit!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!