Lukijat

maanantai 15. syyskuuta 2014

Mummeli syystunnelmissa

DP2 #237   Fall/Autumn - Syksy aiheena ja käytettävä Mo Manningin leimakuvaa
Walking in the Autumn Forest...
Omistan vain muutaman Mo Mannigin leimasimen ja joitakin hänen digileimojaan, ne aikoinaan voittoina saatuja tai freebie-juttuja. Tämän mummelin olen kuitenkin ostanut akryylileimasimena ja käytän tosi paljon. Herttainen ja iloinen naishahmo on tosi hyvä onnittelukorteissa, kiitoskorteissa jne.

Tässä ollaan sysstynnelmissa. Alinna villapaitaa ja siitä 'puin' hameen ja villatakinkin mummelille! Värittelin vain hiukset ja kasvot ja kädet. Jopa kengät 'puettu'!!

Syyslehdet netttilöytöjä. Alemmat niistä kopioin mustavalkeina ja väritin itse tusseilla sopimaan paremmin kuvan väreihin. Hauskanmallinen aukkoraami löytyi laatikosta jota harvemmin aukaisen joten mistä liekin sinne singahtanut ja milloin...
***
Armaani odottelee saneerauslaastin kuivuvan ulkoeteisessä ja vetää sillä aikaa sähköjä tai oikeastaan laittaa niitä kansia ja muita koteloita ja laittoipa meilla eteisen oven päälle riippuvan ulkovalonkin jo paikoilleen.

Ulosmeno on jälleen mutkistunut, sillä nyt oviaukon peittää muovi, että lämmittimen lämpö kuivattaisi laastit lattialla olevien kipsilevyjen saumoista ja saataisiin seuraavat levyt laitettua.

Omenat ovat jo niin kypsiä, että ne putoilevat maahan. Emme enää laita otettaviksi, sillä viikolla vähemmän ajelee mökkiläisiä, paikallisilla on omissa pihoissaan omenia jokaisella liikaakin. Nyt syödään urakalla omenaa ja pidetään tohtorit loitolla :)

Naapuri joka sai meiltä omenia joku aika sitten, toi vastalahjaksi tuoretta leipää! Tosi kauniisti ajateltu, tuoda vastapaistettua. On nyt  iltakahville herkuteltavaa. Mikäs sen parempaa kuin lämmin leipä, voita päälle ja kylmää maitoa, ei sen iltakahvin tarvitse kahvia olla, ainakaan minulle.

Jo muutaman kerran olen nähnyt fasaaninaaraan poikueensa kanssa, mutta ei ole sattunut kamera kohdalle. Tänään kurkkasin ikkunasta ja siellä naaras suki höyheniään uuden terassin edessä naulaisen roskalautakasan päällä ja kuusi poikasta kuopi maata tai suki itseään alempana. Kuvassa näkyy poikasista neljä.
Keväällä alueelle tuotiin kolme fasaani emoa paikalla pyörivälle urokselle morsmaikuiksi, vaan eivät huolineet ukosta! Jokainen emo kulkee yksin poikasten kanssa ja uros kiljahtelee haikeana etsien yhä vaan sitä oikeaa...

3 kommenttia:

 1. Hieno kortti! Kiva idea siinä :)
  Minäkin sain naapurista ja tein omenapaistosta, paistettua omenaa, piirakkaa ja raakanakin söin. Nyt olen kaksi päivää kärsinyt mahakivusta :( Sappi ei tykännyt :(

  VastaaPoista
 2. I love the clever way you have paper pieced this... fabulous! Thanks for joining us at Mo's Digital Pencil this week, for our "Fall" challenge! Good luck!

  VastaaPoista
 3. Gorgeous gorgeous gorgeous!! I love your papers...and the paper piecing is perfect!! Thanks so much for joining us for this fortnight's challenge at Mo's! Hugs. Pat Frank

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!