Lukijat

torstai 4. syyskuuta 2014

Maribel uudelleen uuden haasteen mukaan

Sketch Saturday #325   Pic any Sketch 215-324 -Valitse joku entisistä malleista  ja käytä samaa leimakuvaa
My Sketch is #249 and the same image Maribel again but different colours
Kun värit ja koristukset ovat erilaiset, on valmis korttikin ihan erilaisen näköinen. Maribel on aina kaunis ja sopiva pääkuvaksi, eikö vain :)

Musta, kiiltäväpintainen paperi sai yllensä valkoista akryylimaalia muutaman maskin läpi tuputettuna. Sitten tummanpunainen nauha ja sen alle kaksi mustaa pitsipalasta lomittain, päällekkäin.

Teksti 'liitutaulussa', siinä kaikki! Maribelliä maalasin vain hentoisesti ja 'huulipuna' on suunnilleen punaisen nauhan väriä.
***
Roraripäivä. Pääsin armaani kyydissä Lohikonttiin eläkeläisten iltapäivätansseihin, tosin puolisen tuntia myöhässä. Eipä tuo haitannut kun 'lennossakin' voi tanssimaan mennä, eli heti hakija pöydän vieressä. Kun sama porukka käy aina tansseissa, voi jo tietää melkein kuka mistäkin tanssista tykkää ja mikä peli kenellekin on se 'hyvä' :) Tosi kivaa.

Lyhyeksi jäi ilta tanssien osalta kun kotiinkin armaani kyydissä tällä kertaa. Vaan hyvin ehti hikeen päästä ja eikös se olekin sen merkki, että liikunta on tehokasta? 

Tänään oli niin komea sinitaivainen aurinkokeli, että laitoin pyykit koneeseen pyörimään heti aamusta. Kuivuivat reippaassa tuulessa melko nopsaan, eli ehdin saada tuoksuvat pyykit viikattuina kaappeihin ennen lähtöä! Ulkoilman tuoksu on kyllä kaikkein paras hajuvesi tanssivaatteessakin!

Armaani teki tänään smyygejä eli ikkunan pielilautoja paikoilleen. Samalla kertaa yhteen nurkkaankin laitettiin laudat ja heti tuli talostamme ihan viimeistellyn näköinen - siltä kohtaa!

Hyvien ilmojen ansiosta on maalauskin saatu tehtyä, paitsi tietenkin näiden uusien osalta. Toivommekin lisää aurinkoisia ja kauniita ja lämpöisiä säitä pitkälle syksyyn.

2 kommenttia:

  1. Ja samaa taattua ihanuutta jatkuu. Tykkään kortistasi.
    Odotan kovasti sitä hetkeä, että syksy viilenee ja saan ottaa villapaidan päälleni. Sellaisen pari numeroa liian ison. Se päällä ei tanssittaisi, mutta käperrytään sohvalla kullan kainaloon. ;)

    VastaaPoista
  2. I love all the work you put into making the amazing background for your card. It looks great with this image. It's great to see you join in the fun at Sketch Saturday this week. Hugs, Lesley

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!