Lukijat

sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Maisemakortti ihan muuten vaan

P*skarteluhaaste #246   Ihan muuten vaan kortti - A Card with no reason
Thinking of You
Musta raamitus tuntuu nyt istuvan vähän joka korttiin :) Vaan ei hätää, tulossa kyllä muitakin värejä. Nyt tähän muuten vaan lähetettävään korttiin: Toivon mukaan saa sentään ajatella saajaa?

Kirjepaperista palanen jossa pilviä sinisellä taivaalla alimmaisena, sopi mielestäni tämän puukuvan kanssa. Antaa hiukan väriä.
 
Raamitin kuvan mustalla ja tekstin myös.
***
Tanssipäivä. Kerimäen porukat isännöivät Hotelli Herttuassa ja aika ison joukon olivatkin saaneet kokoon. Näin naisnäkökulmasta katsoen oli tietenkin liian vähän 'vapaita' miehiä. Enimmäkseen pariskunnat olivat tulleet tanssahtelemaan ja vaikka olikin sekahaku, kuten aina eläkeläisten tansseissa, ei ihan ketä tahansa voinut hakea.
 
Enimmäkseen siis tuttujen kanssa tuli tanssittua jos nyt onneksi jokunen tuntematonkin uskaltautui pokkaamaan.  Hauskoja ihmisiä tosi paljon liikkeelä joten myös vatsalihakset saivat ekstra treeniä :)
Väliaikatarjoomuksena kahvin/teen kera mustikkapiirakkaa kakkupohjaan. Namia juuri uunista otettuna ja 
lämpimänä tarjolle tuotuna!

Kotosalla iltakahville saimme vieraan joka toi mukanaan  maisteltavaksi pihlajanmarjahilloa jossa omenaa mukana. Kirpakkaa ja hyvää niin sinällään maisteltuna kuin myös pullan päälle levitettynä!

Ja ne tanssiparitkin tuli katsastettua ja arvosteltua TV-ohjelmasta Tanssii tähtien kanssa. Vielä eivät nimet ja kasvot oikein ole hallinnassa mutta eiköhän ohjelman edetessä tule jokainen pari tutuksi. Suosikkiparikin on jo löytynyt. Vaan en kerro.

Salaisuuksista puheenollen tässä postia jota sain perjantaina:
Siis minullahan on tänään nimipäivä! Kaunis käsintehty Merisiniltä ja kaunis kukkakortti siskolta. Kiitokset molemmille! Kiitos onnitteluista myös sähköpostin kautta onnitelleille! Onnea minulta nimikaimoilleni kaikkialla suuressa netti maailmassa - ja tässä ihka oikeassakin :)

3 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit!