Lukijat

keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Lyhtyjen kaupunki ja kolmen parhaan joukkoon

Small Home Town of Hers...
Ilokseni huomasin, että edelliseen haasteeseen tekemäni kortti on valittu kolmen parhaan joukkoon. Ihanaa! Kiitokset valinnasta DT Elma!

Tässä kortissa on pikkukaupunkitunnelmaa menneiltä vuosilta. Olisiko ihan kaasuvalolamput? Katukivet jotain muuta kuitenkin kuin mihin Suomessa on totuttu menneinä vuosia, vai onko?

Alimmainen paperi on kaksipuolinen ja yleensä käytän toista, kimaltavaa kukkakuosia. Tässä kuitenkin himmeä ruskehtava koukeroinen puoli kerrankin esillä.

Vaihtelimme kesän aikana piristävän Pirjon kanssa askartelutavaroita ja tämä kuvassa oleva koukero on häneltä saamistani ihanuuksista yksi. Neitokainen nettilöytö, orvokki leimakuvat olen vuorostaan saanut aikaa sitten Merisiniltä ja ne värittelin kaupunkikuvan tummalla punaisella. Neitokainen sai samaa tussia huuliinsa sopiakseen kukkasiin :)
***
Heti aamusta hakemaan lisää lautaa. Että sitä meneekin mahdottomasti! Taisimme olla ihka ensimmäiset asiakkaat kun saimme kaksin kappalein apureita. Hyvää palvelua todella, kuten aina paikallisessa puutavaraliikkeessä.
 
Sieltä Parikkalaan sillä olin vihdoin viimein varannut netin kautta ajan Instumentariumiin. Aion siis hommata ihan 'oikeat' lasit! Olen tähän asti käyttänyt lukiessa Tiimarin laseja ja pärjännyt pitkään ihan hyvin. Nyt kuitenkin on alkanut tuottaa vaikeuksia nähdä selkeästi ja korttikuvanikin ovat alkaneet kärsiä huonosta näöstäni. Kolmen viikon kuluttua saan kahdet uudet lasit! Kahdet siksi, etten osaisi moniteholinsseillä katsoa kuitenkaan. Toiset ovat autolla ajoa varten eli kauas katsomiseen. Toiset lukemiseen ja nettiin.
 
Tänään ihan ahkerana eli ajelin nurmikot melkein joka puolelta. Sittenkin lopetin vain koska polttoaine loppui! Ihan hikisenä mokomasta urakasta suihkun kautta uudelleen ulos ja keräilemään vihon viimeiset karviaiset pensaista. Niissä tuskin edes lehtiä enää, piikkiset oksat vain sinnittelivät muutaman marjan kera.

Ennen nurmenleikkuuta tosin piti vielä kerran kerätä pudokkaat pois tieltä. Nyt oli vain huonoja ja vielä huonompia ja vältin tiputtamasta uusia könytessäni niitä maasta :)

Uudet hillopurkit täyttävät sen vähän tilan minkä olemme ennättäneet talven ja kesän aikana entisiä hilloja syödä pois...Olen laittanut sanaa kaikille, että omppoja saa hakea tarvitsevainen. Vielä niitä on puissa vaikka kuinka.
 
Onneksi mustikkaa on vielä viime vuodelta pakastimessa ja puolukkaa survottuna jääkaapissa. Niinpä ensi talvi ja kesä on turvattu ainakin niiden osalta :)

2 kommenttia:

  1. Thzanks for joining us at It's all about the Vintage
    Elma

    VastaaPoista
  2. Kaunis kaupunkikortti. Kiitos haasteeseena osallistumisesta ja onnea arvontaan.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!