Lukijat

lauantai 20. syyskuuta 2014

Kukkia pulloissa

Passion for ProMarkers Week 265   Make it Digital - Tee kortti digikuvalla
Congrats!
Musta kiiltavä kartonki raamina. Musta,harmaa,valkea ohutraitainen paperi ja sen päällä kuviosaksilla leikattu palanen akvarellipaperia.
 
A Day for Daisies digileimakuva voittona saatu  ja värittelin sen ProMarkereilla. Taustakin väritetty vaikka sitä ei kuvasta näe. Yhä vain vanhoilla laseilla tuijottelen, joten kuvista tulee mitä sattuu, sori.

ProMarkers: Vanilla, Blush, Coral, Rose Pink, Meadow Green
***
Sain jo tekstiviestin, että uudet lasit voi hakea ensi viikolla! Ainakin siivouspäivinä ja kortteillessa on kyllä hyvä jos maailma on selkeärajainen ja kirkasvärinen.

Tosin omakuva peilissä voi säikäyttää... Nautin vielä pari päivää lähes sileästä ihostani :)

Tänään olenkin tehnyt kortteja oikein urakalla. Ensi viikolla olisi mahdollisuus mennä myymään kortteja Parikkalan Käsityökeskuskseen 24.9. keskiviikkona 10 - 14 Syksy käsillä-tapahtumaan. Lupasin mennä jos saan tarpeeksi kortteja valmiiksi.

Nyt näyttää vielä aika epävarmalta mutta pitää olla entistä ahkerampi vaan ja tehdä pitkää päivää, kyllä se siitä, ehkä...

En nimittäin halua tehdä mitään liukuhihnakortteja, eihän kukaan kortteilija halua! Jos teen, teen kunnolla ja se tarkoittaa useimmiten, että hitaasti. Vaikka on kuinka hyvä idea, se saattaa kaatua tarvikkeiden tai jonkin osan puuttumiseen tai ihan vaan omaan osaamattomuuteen.

Sitäpaitsi kuten jokainen kortteilija tietää, korteilla on ihan oma tahto. Niistä tulee sellaisia kuin ne tahtovat, eikä mikään vänkääminen muuta sitä tosiasiaa. Siispä joskus tulee yritettyä useitakin erilaisia yhdistelmiä, ennenkuin saa edes idean esiin...

...ja siinä se hauskuus piileekin! Onnistumisen iloa kaikille teille jotka pistäydytte täällä!!

4 kommenttia:

 1. Ihana kuva. Onnittelut nimipäivänäsi :)

  VastaaPoista
 2. A very sweet and lovely looking card. Really nice. Thanks for joining us over at Passion for Promarkers and my digital challenge.
  Love n hugs
  Marie

  VastaaPoista
 3. http://ahkeraliisa.vuodatus.net22. syyskuuta 2014 klo 12.28

  Siinä kyllä olet niiiin oikeassa, että korteilla on oma tahto. Joskus täytyy seisottaa yön yli, ennenkuin voi jatkaa.

  VastaaPoista
 4. This is beautiful Loreal! Love the image and your pretty vintage/rustic feel! Thanks for joining in our digital challenge at PFP, good luck, Juliexx

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!