Lukijat

lauantai 6. syyskuuta 2014

Kotoista syysiltaa vesiväreillä

P*skarteluhaaste #244   Vesivärit - Watercolours
Cosy at Home
Vesivärit ovat vaikeita käyttää mutta kuitenkin niin monipuoliset ja jotenkin turvalliset :) Onhan niillä kokeiltu värittelyä jo lapsosena!

Laitoin vesiväritetyn syysiltataivaan mustine puusiluetteineen taakse, kuin ikkunasta näkymään ja vesiväritetyn kotoisan oleskelukuvan sen eteen ja osin päälle.

Molemmat raamitettu mustalla. Alimmaisena pahvinpalanen johon leimailin tiiliseinää. Kaikkihan tietävä, että tiilitalossa asuu tyytyväinen perhe :)

Kiekurat painelin mustalla leimasintyynyllä, ettei näkyisi, että toinen niistä on nurinpäin... ja tietenkin siksi myös, että nuo nurkat kaipasivat jotain lisää.
***
Aurinkoinen upea ilma jälleen! Ulkona on tosi kiva puuhastella kun ei palele eikä hikoile! Kävin taas kerran rantasaunalla katsastamassa, että kaikki on siellä hyvin ihan siksikin, että on kiva viettää aikaa ulkona ja kun saunaranta on korkean mäen alapuolella, saa tosi hyvää liikuntaa puskiessaan pikavauhtia mäkeä ylös.

Keräilin irtotavaraa sisälle yökasteen ulottumattomiin ja peittelin peräkärryssä vielä olevat laudat suojamuovilla. Vaikka ei sadetta ole luvattu, on varma aina varmaa!

Tänään kerätyt omenat saivat jo uuden kodin, hyvä juttu! Ehkäpä huomisillekin löytyy hakija. Sana alkaa kulkea :)

Kukkapenkeissä on alkanut uusi kukinta, tosin ihan pienesti vaan, muutama anemone on aukaissut nuppujaan ja pihaa rajaava ruusuaita on alkanut työntää uusia nuppuja ja aukoo uusia kukkia pikavauhtia.  Leikkelin muutamia sisälle tuoksumaan. Kun joka huoneeseen yhden kukan laittaa, koko koti tuoksuu ruusulle!

1 kommentti:

  1. Ai vitsi et on ihana!! tosi ihanasti oon vesivärejä käyttäny :) meillä lapset tekivät hienompia juttuja vesiväreillä ku minä ni piti vähän mennä siitä mistä aita on matalin nyt tän haasteen kanssa :D

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!