Lukijat

perjantai 26. syyskuuta 2014

Kotoisasti syyssateen aikaan

Passion for ProMarkers Week 266   Autumn Colours - Syysvärejä
Chocolate, Coffee and Cards #74   Dogs and Cats - Koirat ja kissat
Cosy to be Home when it's raining outside...
Tässä oiva esimerkki vinksahtaneesta maailmastani: Kortissa lähes kaikki on vinossa. Ei siis ole menossa kenellekään vaan joutuu muistojen joukkoon. Toivon mukaan sentään haasteeseen kelpaa... :(

Alimmaisena punaista kimaltavaa paperia jonka toinen puoli on seuraavana eli tuo vaaleanpunertava. Siihen leimailin tapettikuviota käyttäen punaista Mementon silmäleimasinväriä.

Verhot kopioin netistä vaaleanpunaiselle puolelle ja toisen kerran valkoiselle paperille mustavalkeiksi. Näkyvät päällekkäin 'ikkunan' kahta puolta. Matto on kaksi palaa tarraa.

Värittelin leimakuvan ProMarkereilla. Koira on tarra sekin. Näyttää olevan valmis loikkaamaan kissan seuraksi neitokaisen syliin :)

ProMarkeres: Ivory, Blush, Oatmeal, Coral, Spice, Pastel Pink, Blossom, Rose Pink, Ice Grey2.
***
Auringonpaisteessa Imatralle hankkimaan ovia heti aamusta. Paljon muutakin toki tarvittiin kun isoon rautakauppaan mentiin. Peräkärry ja takakontti ja jopa takaistuinkin täyteltiin jos ei nyt sentään piripintaan niin kuitenkin...

On nyt laatatkin ulkoeteiseen valmiina. Kaappejakin olisi ollut tarjouksessa vaan ei paikkaa missä niitä olisi voitu säilyttää siihen asti, että voisi paikoilleen laittaa. Pidän sormia ristissä, että tarjous olisi vielä voimassa jahka tarve tulee ja tilaa.

Nyt ovat ovet jo paikoillaan ja ulkoeteisen pikkuikkunatkin, eli lämpö alkaa pysyä sisällä! Tosin ensin jäähdytettiin huusholli perusteellisesti kun styroksi ja muovi poistettiin olohuoneen seinästä oviaukon kohdalta ja siihen asennettiin ihka uusi ovi! Laitoin makuuhuoneen ja työhuoneen ovet kiinni, että niissä pysyisi lämpö sillä aikaa ja tuikkasin ison kasan puupalasia uuniin tuleen.

Nyt kun ovet paikoillaan ja uuninkylki kuumana alkaa lämpö tasaantua joka huoneessa vähitellen oikein mukaviin lukemiin. Voimme siis riisua ylimääräiset villavällyt ja tohvelit kaikessa rauhassa :)

2 kommenttia:

  1. Gorgeous card! What a nice layout with the curtains. Thank you for joining the theme I have choosen this week at Passion for ProMarkers. Hugs Lotta xx

    VastaaPoista
  2. Thank you for joining us at Passion For Promarkers with this fabulous creation! I hope you can join this week too with our 'Make It Feminine' challenge!
    Kelly.x

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!