Lukijat

lauantai 13. syyskuuta 2014

Kirjekissa

Passion for ProMarkers Week 264   Four Legged Friends - Nelijalkaiset ystävämme
Penny Black and More September Challence   Autumn Colours - Syysvärejä
For You!
Hellunen Penny Blackin kisuli on hyppäissyt kirjekuoren sisälle ruusu käpälissään onnitellakseen juuri sinua! Valitsin oikein syksyisen kirjavan taustapaperin ja stanssasin siitä palasen vielä kuvankin alle. 

Kauniit syyslehdet netistä löydettyjä.
ProMarkers: Ivory, Blush, Coral, Sienna, Poppy.
***
Tänään käytiin aamutuimaan Tyrnimarkkinoilla! Ei vielä silloin kovin suurta ryntäystä ollut ja autokin mahtui hyvin pellolle. Saimme rauhassa katsella kaikkea esille tuotua. Kaikkein hauskin oli Ilmaiskirppis! Niin hassu ihmislapsi on, että aina pitää kirppikset katsoa ja penkoa :) Löysin vesivärit, sellaiset pieninappiset, lapsille tarkoitetut joissa mukana sivellinkin.

Ostimme herkkuja, tottakai: Hanna-tädin kakkuja ja puolukkapullia. Kahviteltassa hääräsi Karpalon kahvilan väki ja sieltä maistui puolukkakääretorttu minulle ja iso munkkirinkeli armaalleni.

Emme hoksanneet ottaa mukaan vaahtosammuttimia, nekin olisi voinut markkinoilla tarkistuttaa.
 
Kaikenlaista oli tarjolla, käsitöistä leivonnaisiin ja tietenkin tyrnituotteita, oltiinhan markkinoilla tyrninkasvattajien pihalla! Puusta moottorisahalla tehtiin pöllöjä ja myynnissä oli myös puisia sieniä! Hienoja tiffanylasiesineitä ja koruja, neuleita, kasseja ja... siis monenlaista ihanaa :)
 
Kotona sitten päästiin asiaan, eli tänään ulkoeteiseen laitettiin muovit ja nyt armaani on jo leikkelemässä eilen ostamiamme kipsilevyjä sopivaan kokoon. Minäkin pääsin mukaan muovittamaan ja kiipeilin tikkaille pitelemään muovinreunoja armaani vedellessä sulkuteippejä. 
 
Muutaman kortin alkuja sentään sain aikaiseksi ja otin kuvia eilisistä tekosista, ettei ihan omat 'hommelit' unohtuisi :)

5 kommenttia:

 1. No tämä korttihan on ihan tyrnimarjan värinen, yhtä paljon pirteyttä ja voimaa, kaunis.
  Kiitos osallistumisesta Penny Black and more haasteeseen, onnea;-))m

  VastaaPoista
 2. What a lovely design Loreal, it showcases the sweet PB image beautifully, thanks so much for sharing with us at Penny Black and More challenge.

  B x

  VastaaPoista
 3. Aww, so cute
  Thanks for joining PFP this week and good luck.
  Lorraine x

  VastaaPoista
 4. Just gorgeous, thank you for playing along with us at PASSION FOR PROMARKERS this week & the very best of luck. Jane x

  VastaaPoista
 5. Aaah what an absolute sweetie.

  Thanks for joining us at Penny Black & More this month and good luck, Luv Sam x

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!