Lukijat

tiistai 30. syyskuuta 2014

Kauniita muistoja

It's all Vintage and Beauty #76   Turkoosi ja ruskea - Tuquoise and Brown
Memories...
Alimmaisena jälleen tapettia. Sen värit kun sopivat haasteeseen: vaaleanruskeaa ja tummempaakin. Kultaraita antaa juhlavan tunnelman! 
 
Käytin tavoistani poiketen upeita kukkiakin kun niitä  nyt oli. Sain nämä muutaman muunkin värisen kukkasen palkinnoksi tältä samaiselta sivustolta jokin aika sitten.

Muu rekvisiitta neitokaista myöten onkin nettilöytöjä. Paitsi raamituksena käyttämäni tagi josta leikkasin yläosan pois. Sen olen saanut mutta huonomuistisena olen unohtanut keneltä, anteeksi. Yleensä annan saamieni olla niissä kirjekuorissa joissa ne tulevat, näin on helppo kiittää uudelleen antajaa kun jotain käyttää. Tällä kertaa tagi oli pöydällä papereiden alla, olen varmaankin aikonut sitä johonkin käyttää ja sitten unohtanut...

Pianonkoskettimista sinertävät, ovat kyllä valkeita, en tiedä miksi sinistyivät kuvattaessa.
***
Simpeleen Teboililla tanssimassa. Ei ole itselleni tullut mieleen kuinka kummallista on, että päivätansit järjestetään bensa-asemalla. Vasta kun yksi tanssittaja ihmetteli ja sanoi tulleensa ihan vartavasten katsomaan mokomaa, hoksasin, että kai se sitten on jotenkin erikoista :)
 
Mutta niin täällä maalla vaan tanssahdellaan joka toinen tiistai!
 
Aamusella kävin Istrumentariumin liikkeessä uusien silmälasieni kanssa. Ne tarkastettiin ja silmätkin uudelleen, eikä kummistakaan mitään eroa eli vikaa löytynyt, eikä selitystä sille miksi näen kaiken vinossa ja vääristyneenä laseilla katsoessani.
 
Olin jo melkein tilaamassa päätohtorille aikaa mutta toppuuteltiin, että jospa kokeilisin pitää aluksi vain kaukolaseja ja niitäkin vähän aikaa kerrallaan ja vähitellen totuttaisin aivoparkani uuteen ihmeelliseen maailmaan. Jos ei sillä keinoin ala korjautumaan tilaan uuden ajan noin kuukauden harjottelun jälkeen ja katsotaan sitten mitä keksitään...

Pistin ne kaukolasit päähän kun kävimme samalla reissulla Tokmannilla mutta kyllä oli hankalaa katsoa niiden läpi, aina vaan yritin tarkistaa lasien yli! Sitkeästi pidin melkein koko kauppareissun ajan ja vielä autossakin kotiinpäin matkatessa. Onneksi menimme kahville kylään ja 'sain' riisua mokomat kapistukset!

Olkoon tuo tämän päivän harjoittelu ja huomenna kokeilen sitten uudelleen vaikkapa imuroidessa...

6 kommenttia:

 1. Thanks for joining us at It's all about the Vintage

  Elma

  VastaaPoista
 2. Oi, ihana yhdistelmä jälleen...
  kortissa jotenkin sitä tanssintaikaakin... Teboililla!

  VastaaPoista
 3. Nice card, wonderful image. Thanks for joining us at Sketch Saturday!
  ;-) Alex H.

  VastaaPoista
 4. Gorgeous card, L'Oreal! Thanks for joining us for Sketch Saturday this week!

  VastaaPoista
 5. Ihana musikaalinen kortti! Pianonkoskettimet pisteenä i:n päällä. Kiitos osallistumisestasi vintagehaasteeseen!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!