Lukijat

sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Kaksi ruusua triplana ja kortti top4!

P*skarateluhaaste #245   Triplaleimaus
Dubble Roses Tripple stamped
Oli aikamoinen työ saada tästä sinänsä yksinkertaisesta leimailusta edes jotensakin siisti! Tuo taustan ruusuleimasin kun on niin pieni, että jouduin leimaamaan sillä 8 kertaa per kerros! Ja sovittamaan tietenkin kuvion jatkumaan oikein... Muutama ärräpää ja sinnikäs yritys tarvittiin ja jokunen paperi roskiinkin lenteli ennenkuin oltiin tässä vaiheessa :)

Varsinainen kaksoisruusuleimasin on uusin ostos Savonlinnasta. Tykästyin siihen heti nähdessäni. Sillä olen jo tehnyt muutamia onnittelukortteja ja muutkin kuin minä tuntuvat tykkäävän siitä! Hyvä ostos siis

Ruusut ja lehdet värittelin ProMarker tusseilla.
***
Kun katsoin päivän haasteet, huomasin korttini päässeen TOP4 Sketchy Colors sivulla. Hiehoa. Kiitokset! Thank You! On aina liikuttavaa huomata, että juuri minun kortistani on pidetty! Suunta on siis oikea.
***
Tänään laitettiin kipsilevyä lattiaan ulkoeteisessä ja sen päälle lattialämmityspiuhoja. Homma oli niin monimutkainen ja hankala, että jatkuu yhä. Suhteellisen pienessä tilassa on isoja levyjä hankala kuljettaa ja asentaa. Lisähankaluutta toi se, että vain lautojen päällä voi kävellä. Väleissä on isot osat eristettä, eikä niihin passaa astua, ei edes kun menee ulos viemään roskia tai hakemaan kurkkuja tai...

Arkielämästä tuli siis hetkessä monimutkaista.

Olenkin keskittynyt tänään kukkien kasteluun, ruuan laittoon, kortteiluun ja puhelimessa puhumiseen. Niitä kaikkia voi tehdä sisällä häiritsemättä ulkoeteisessä tapahtuvaa työn tekoa. Vain tarvittaessa, olen mennyt auttamaan kun lisäkäsiä tai muuta tarvittu.

Rauhallista, aurinkoista sunnuntaita on mukava viettää ilman kiirettä.

Olemme laittaneet omenoita maitolaiturille tienvarteen ohikulkeville otettaviksi ja ne menevät hyvin 'kaupaksi'. Kiitksetkin oli joku kekseliäs kirjoittanut lappuun! Täytin laatikkoa heti herättyä kuudella isolla pussillisella, kun eiliset olivat jo menneet.

Pitää käydä vielä katsomassa jäikö yhtään, etteivät turhaan seiso yön yli. Ovat nimittäin jo niin kypsiä nuo valkeat kuulaat, että ihan lasittuvat!

Muutaman omenan jätän aina itselle herkuteltaviksi siltään. Ovat melkein kuin hunajaa söisi :)

6 kommenttia:

 1. Ihana kortti. Upeat punaiset ruusut, jotka tulevat hienosti esiin taustastaan. Kiitokset onnitteluista :) Valkoisia ruusuja ostin tänään itselleni, kun ei ollut keltaisia.

  VastaaPoista
 2. Todella kivasti pompahtaa ruusu silmiin. Hieno kortti. :)

  VastaaPoista
 3. Hieno kontrasti, mahtavaa dramatiikkaa!

  VastaaPoista
 4. Upea kokonaisuus,kiva kuulla että muillakin ärräpäät lenteli :)

  VastaaPoista
 5. Todella upea kortti ja kuva sopii erityisen hienosti tuohon triplaukseen. Blogissasi on muutenkin paljon ihania kortteja.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!