Lukijat

lauantai 27. syyskuuta 2014

Jotain erilaista - ainakin minulle

Thinking of You
Vähän niinkuin skräppisivu tai leiska tai jotain muuta suurta! Koko on 30 X 30. Laitoin luonnoksen mukaan suurinpiirtein noita papereita ja kuvan ja jopa tekstinkin sinne mihin käskettiin :)

Sain Merisiniltä leikekuvan jossa lintuja ja kukkia, enkä raaskinut sitä leikellä pienempiin palasiin. Siitä koko idea tehdä vaihteeksi isoa, sai alkunsa.
 
Tosieen reunaan laitoin vellumin jota kohokuvioin koukeroilla ja kukilla ja sipaisin vihreällä. Nuottipaperia löytyi pöydältä kapea pieni palanen ja kun kirjeensisustaa tulee laitettua lähes joka korttiin oli sitäkin hippunen käsillä. Neitokaisen kuvan etsin vartavasten tähän työhön. Halusin jotain vanhahtavaa ja tummaa, että erottuisi taustan monimutkaisuudesta hyvin.

Tämä työ jää omaksi iloksi aiheena 'olenpa tälläisenkin tehnyt' :)
***
Aamusella heti pekonit ja munat syötyämme rynnistimme ruokakauppaan. Pitihän viikonvaihteen lehti saada ja siinä sivussa noukimme toki vähän ruokatarpeitakin :) Kukkakaupasta kaksi ruusukimppua jotka olimme tilanneet ja siellä saimme yllätykseksemme ilmaiset kahvit/kaakaot ja minä sain vielä enkeli piparinkin!

Armaani halusi vohvelin hillon ja kermavaahdon kera ja näin varustautuneina täytimme vielä arpalipukkeetkin joilla voi voittaa jonkinlaisen ostokortin.

Sitten pikapikaa suihkuun ja menoksi. Minä olin käynyt suihkussa tuskin heränneenä ja kuivattanut tukan, ennen kauppareissua sentään! Yhteissynttärit kuusikymppisellä ja kasivitosella! Tosi kauniilla paikalla, järven rannalla korkealla mäellä juhlat pidettiin.
 
Harvoin tulee juhlittua niin pitkään ja perusteellisesti kuin nyt näissä juhlissa.Puoliltapäivin aloitettiin ja viideltä olimme kotona. Oli ruokaa ja juomaa ja kahvia ja kakkuja ja haitarinsoittaja joka lauloi toivelistan mukaan. Puheitakin pidettiin ja juteltiin sukulaisten ja tuttujen kesken.

Välillä pihalle happea haukkaamaan kylmästä tuulesta huolimatta. Aurinko paistoi ja lämmitti mukavasti kuitenkin. Pihapiirissä vanhoja esineitä aittarakennuksessa ja paljon hoikkia mustavalkeita kissoja, jotka vilistivät joka puolella niin, etten ole vieläkään varma monta niitä oli :)

Kauppakin löytyi ja kissojen ikioma koti jonne ne pääsivät menemää pyöreästä aukosta omiin oloihinsa halutessaan. Pihapiirissä oli erikokoisia terasseja ja huvimajoja useita ja kauniita kukkaistutuksia ja puita siellä täällä. Tosi kaunista ja siistiä.

Nyt kotosalla vedämme henkeä ja huilailemme.

2 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit!