Lukijat

sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Jäätelöbaarissa pastellisti

I Love ProMarkers #235   Sweet Treats - Makeita viettelyksiä
Friends with Big Ice Creams
Photo From Pupulandia blog - I made it Black and White and then I used ProMarkers on it

Koskaan ei tiedä mihin joutuu kun alkaa surffailemaan netissä! Minä jouduin eilenillalla Pupulandiaan!!! Sieltä löytyi pinkin punaisena tämä kuva jossa mainostetaan Vuittonin laukkuja. Minulla heti raksutti haastekortti johon makeita herkkuja tarvittiin. Ei siis makeita laukkuja vaan jäätelöitä!

Tein kuvasta mustavalkean version ja värittelin sen uudelleen ProMarkereilla hennon pastelliksi. Korttiin olin jo ajatellut pohjaa jota kuvioin valkealla akryylimaalilla ja maskilla.

Kokeilin muutamaa jäätelönkuvaa, kakkusia ja ties mitä korttiin koristeiksi mutta parhaalta tämä näytti minun silmääni ihan vaan tämän kuvan kera.

ProMarkers: Ivory, Blush, Vanilla, Meadow Green, Powder Blue
***
Kesäisen aurinkoista ja lämmintä sununtaita! Ulkona voi olla ihan kesähepenissä ja tuntuu kuin voisi uimaankin pulahtaa! No ei nyt sentään :) Mutta ulkohommiin sää on mitä parhain.

Nypin kukkapenkeistä kuolleita lehtiä ja kukkia  ja kävin hakemassa kurkkuja ruokapöytään. Vein roskia kahteenkin kertaan, ihan vaan ollakseni ulkona!

Kun sisällä kastelin kukkia, vein kasteluvedet alppiruusupensaalle. Se kun tykkää happamasta. Ja kahvinporotkin saman pensaan juurelle. Taas 'pääsin' ulos menemään :)

Mukavasti jaksottuivat sisä- ja ulkotyöt!

Nyt asetumme jo kotosalle. Armaani TV:n ääreen, tosin silmät ummessa... Minä koneelle naputtelemaan. Saatanpa vielä keksiä jotain puuhasteltavaa ulkona, niin viekoittelevasti aurinko yhä paistaa...

1 kommentti:

  1. Wow a stunning card,thank you so much for join us at I love ProMarkers challenge this week.
    Hugs Gudrun DT

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!