Lukijat

maanantai 29. syyskuuta 2014

Itämaista kortissa

Korttisirkus haaste #15   Kraftia ja/tai Aaltopahvia
Löysin papereita etsiessäni hienon tekstin ja siinä oli valmiina myös lyhty ja kiinalaisia kirjaimerkkejä, liekö jopa tuo samainen aforismi. Otin kuvasta mustavalkean kopion ja väritin koko komeuden turkoosilla.

Leimasin osittain kuvan päälle ja ohi, kurjen lammikossa bambunnäköisine heinineen. Leimasin on yksi setistä jonka sain Aarresaaren Tiinalta.

Haasteenmukaista kraftia on samaiselta ihanaiselta ystävältä saatu kukkanen, jonka kärkiä tummensin ruskealla. Keskustaksi ja kuvan nurkkiin vielä tummanruskeat puolihelmet ja kuvan alle musta kartonki ohueksi raamiksi. Alimmaisena palanen tapettia.
***
Aurinko paistaa ja linnut laulaa ja ihmeekseni vielä sirkatkin soittelee! Eikös niiden pitäisi jo olla talvihorrokseen vaipumassa tai jotain? Siellä vaan vinguttavat viulujaan ilman huolta huomisesta, ruusupensaissa...

Ripustin pyykkejä kuivumaan ja kääntelin ison suojamuovin kärrynpäälle kuivumaan. Vaan tuuli niin kovasti puuskissa, että piti mytätä pois kohtsillään. Armaani maalasi vieressä lautoja ja muovin nurkat huiskivat koko ajan vaikeuttaen työtä. No kuivui se päivän mittaan sen verran, että sain taiteltua ja suojaan tulevilta sateilta.

3 kommenttia:

  1. Oi että on kaunis kortti. Ihanat ja rauhoittavat värit.

    VastaaPoista
  2. Kiva kun osallistuit Korttsirkuksen haasteeseen #15! Hienoa nähdä kierrätystä kortissasi!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!