Lukijat

torstai 25. syyskuuta 2014

Hempeä ruusukortti ja kaunis ATC-kortti vaihdokas Enkulilta

A rose for You
Välillä hempeitä värejä ja kuoseja korttiin. Saamastani lehtiöstä löytyivät molemmat kuviopaperit, sekä alla oleva lähes yksiväriseltä näyttävä hiukan kiiltäväpinatainen, että kukka- ja lehtikuvioinen paperi jota leikkelin mallin mukaisiin palasiin ja raamitin valkealla.

Alareunan sydänpitsi saatuja ihanuuksia. Perhonen on tarra. Ruusukuvan stanssasin piparisoikiolla ja leikkasin ylimenneet lehdykäiset ja liimasin ne paikoilleen.

Yksinkertainen mutta ei kovin nopeasti valmistunut kortti.
***
Hyvissä ajoin koneella, että saan ainakin vähän tehtyä täälläkin. Illalla menemme valokuvausliikkeen avajaisiin Rotarien merkeissä ja minä toimin avecina presidentille! Mahtavaa eikö? Armaani ottaa tittelin rutiinilla kun jo toista vai liekö jo kolmatta kertaa tässä pestissä. Minua aina sykähdyttää kun ajattelen olevani presidentin puoliso :)
***
Sain oikein kookkaan kirjekuorellisen kaikkea ihanaa Enkulilta ja haluamani Maalaus-ATC-kortin. Minun kuvaustaidoillani sen kaikki ihanuus ei ikävä kyllä välity mutta käyttäkää mielikuvistustanne ja nähkää kultaa ja kimallusta ja mystinen tummasävyinen maalaus sielunne silmillä!
- Enkulin Maalaus ATC -
Eikö olekin ihana! Kiitos Enkuli niin kortista kuin mukana tulleistakin... kuten hymyn huulille tuovasta  herttaisesta kissakortista :)

2 kommenttia:

  1. Beautiful card, Loreal! I love the soft colors and the pretty floral! Thanks for joining us for Sketch Saturday this week!

    VastaaPoista
  2. Such a pretty and elegant card. Thank you for joining in the Sketch Saturday Challenge this time.

    Hugs, Vannessa
    Sketch Saturday DT

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!