Lukijat

torstai 18. syyskuuta 2014

Hattutyttönen

Allsorts Week 276   Sugar and Spice (and all things nice, that's little girls made of)  - Sokerista ja mausteista (niistä on pienet tytöt tehty)
Really Spicy sweet little Girl
Oikein kukikasta taustapaperia leimailin vielä kukikkaammaksi. Nurkkiin syksyn kunniaksi värikkäitä lehtiä. Tiddly Inks neitokainen on lehden kylkiäisenä saatu leimasin, kuten muuten tuo taustapaperikin. Värittelin tyttösen ProMarker-tusseilla. Taustalle suttasin keltaista, vihreää ja ruskeaa leimasinväriä. 
 
Tyttönen on leimattu piparireunaiselle soikiolle ja laitoin toisen soikion vielä raamiksi. Se sai yllensä kullanväriä.
***
Tanssi-ilta tai oikeastaan iltapäivä ja vähän alkuiltaa, kun aloitus kello viideltä. Vähän enemmän porukkaa kuin edellisellä kerralla. Enemmän pariskuntia ja naisenemmistö. Oikein hyvät tanssijat loistivat poissaolollaan mutta kyllä hikeen pääsi vähemmänkin taidokkailla kuvioilla :)

Lipun hintaan kuuluvan kahvin seurana tällä kertaa voisilmäpulla.

Ei kovin hyvä kahden miehen orkesteri. Varsinkin taukomusiikkinsa sai miinuksia muiltakin kuin minulta. Liian kovaäänistä ja liian nykyaikaa monet kappaleet. Pelkkää äänisaastetta! Edes orkesterin nimeä en saanut selväksi. Ainoa hyvä oli hanuri, jossa syvä ja sointuva ääni. 

Tänään onkin kiirehditty paikasta toiseen. Eikös eläkeläisillä ole aina kiire? No meillä ainakin oli! Aamutuimaan hakemaan lisää kantikasta puuta ja nauloja/ruuveja/muttereita/pultteja, rasti ruutuun mikä oikea nimike mahtoikaan olla. Kahta lajia kuitenkin kotiin tuotiin niiden puiden lisäksi.

Sitten kesäkeitaalta jääkaappi peräkärryyn josta olimme juuri nostelleet pois ne puut. Armaani ajoi jääkaapin uudelle omistajalle ja alkoi remontin  tekemistä siitä mihin eilen jäi, eli eteisestä. Nyt toimii ulkovalo ja liiketunnistinkin!

Koko ajan toisella korvalla kuulosteltiin puhelinta, kun putkimiesten oli määrä tulla vaihtamaan säiliötä ja armastani tarvittiin siihen sähkömieheksi. Vaan ei soinut puhelin ainakaan sitä asiaa. (Muita kyllä aika tiuhaan) 

Ei vielä silloinkaan kun jo lähdimme Särkisalmen suuntaan, minä tansseihin ja armaani Rotarien kokoukseen samaan taloon. Olisivat sentään voineet ilmoittaa etteivät ehdi! Matkalla poimimme kyytiin illan esitelmöitsijän ja yhden rotari-veljen ja kukkakaupassakin käytiin pikapikaa. Pitäähän puhujalle kukkaset.

Kiire loppui oikeastaan siihen, että menimme sisälle Ravintola Lohikonttiin :)

Nytkin istumme kaikessa rauhassa koneilla ja juomme samalla kahvia, eikä ole kiire minnekään. Hyvä niin, että ehdimme rauhoittua ennen nukkumaan menoa. Saattaapi olla, että huomenna kiireet vaan jatkuu ja yöunta tarvitaan voimien kokoamiseen.

3 kommenttia:

 1. This is a bright card, so lovely, thanks for joining us at Allsorts, xxx

  VastaaPoista
 2. How perfect for our theme at Allsorts this week Loreal and what wonderful colours, thanks so much for joining in.

  B x

  VastaaPoista
 3. Kaunis ja kivan värikäs kortti;-))m

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!