Lukijat

perjantai 12. syyskuuta 2014

Hattu Lady

Lady with the Hat
Omatekemä taustapaperi ja sen päällä lisää kirjeensisustaa, tässä raamina hienolle Leidille joka on a Day for Daisies digileimakuva. Värittelin ProMarkereilla, kuten tavallista.

Hienot stanssaukset olen saanut vaihtona Piristyksen Pirjolta. Eikö olekin hienot? Nurkissa ruusunkuvat kiiltokuvia.
***
Kampaajalla kaunistumassa. Sitä ennen keräsimme omenia puiden alta suoraan pieniin muovipusseihin ja laitoimme niitä maitolaiturille ohiajaville otettavaksi - kyltin kera tietty jossa luki, että ota!

Kampaajalta sopikin sitten mennä suoraan kipsilevyjä ostamaan paikallisesta rautakaupasta. Eihän sinne nyt ilman kampaamokäyntiä voisi mennä :) Levyjä tarvitaan ulkoeteisen seiniin ja lattiaan. Sitä ennen armaani bodaili  nostelemalla peräkärryssä olleet laudat uudelle terassille pinoon, sateelta suojaan ja valmiiksi sinne mihin ne laitetaankin. Minä vaan asisteerasin terassilla ne paikalleen.

Nyt on kipsilevyt, ne ekstrakovat, peitelty yökasteelta ja olemme molemmat siisteissä sisätöissä, eli koneella :) Piti tietenkin ostaa myös erityisiä nauloja/ruuveja mitä ne nyt olivatkin, joilla sitten ne levyt kiinnitetään. Että onkin montaa eri sorttia ja kokoa ja jopa väriäkin kaikenlaisia kiinnitysvempeleitä! Rautakaupan myyjätytöt kyllä tietävät mitä missäkin käytetään ja ennenkaikkea mistä niitä löytää!

Kun huiskii kaupoilla ja  päivä kuluu iltapäivään ennenkuin on kotona pitää ruoka olla nopeasti valmistuvaa. Lämmitin siis verilettuja ja laitoin esille purkillisen puolukoita. Muutamassa minuutissa herkullinen ja täyttävä ateria valmis!

Hurja jakso Emerdalea sai ihan sydämen pamppailemaan ja nyt joudun odottelemaan koko viikonlopun kuinka sitten käykään...! Pakko tehdä jokunen ristikko ja lukea pätkä vasta Kirjastosta hakemaani kirjaa, että saan muuta ajateltavaa.
 
Huomenna Tyrnimarkkinoille! Siellä varmaan tapaamme tuttuja ja kun on luvattu kaunista säätäkin, varmasti viihdymme vaikka tänä vuonna ei ylimääräistä viihdyttäjää olekaan esiintymässä. Parikymmentä myyjää tuotteineen antaa ihan tarpeeksi katsottavaa ja ehkä ostettavaakin :)

3 kommenttia:

 1. Tyylikäs kortti jälleen.
  Ihanaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
 2. A lovely image and a gorgeous frame! Wonderful design!
  Thank you for joining us at the Chocolate, Coffee and Cards Challenge. Jane xx

  VastaaPoista
 3. Wow, so beautiful! I love the intricate dies that you used and your vintage image is just lovely! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!