Lukijat

keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Elvis Presleyn filmi-kortti

Allsorts Week 277   Based on a Film Title - Elokuvan nimeen perustuva kortti
-Love me Tender from 1956 - Elvis Presley -
Elvis on tehnyt niin monta elokuvaa, että ihan melkein mihin tahansa niistä tämä kortti voisi olla. Vaan valitsin sen ihka ensimmäisen jonka hamassa nuoruudessani näin. Kahdesti peräkkäin!!

Alimmaisen nuottiviivastoa, Elvishän lauloi jokaisessa elokuvassaan. Filminauhaa ja kela mukana tottakai, onhan kyse elokuvasta. Sydänraami kuvaa sitä rakkautta ja pitihän kuninkaalle kruunukin mukaan laittaa.

Neitokainen siluettina on joko rakkauden kohde tai sitten katsoja, ihan kuinka vain haluat. Ja teksti kuvaa sitä, että Elvis on aina ja ikuisesti nuori muistoissamme!  
***
Elviksen levyistä ei soitettu ainutttakaan Vuoksenniskan Työväentalon tansseissa. Paljon muita vanhoja hyviä kappaleita kylläkin. Kansaa oli vaeltanut paikalle melko lukuisasti useista lähialueen kunnista ja kaupungeista. Pariskuntia, tottakai ja naisia enmmistö mutta melko tasalukuisesti kuitenkin, ettei kenenkään, joka ei halunnut vain istua, tarvinnut olla tanssimatta.

Kiitettävästi ventovieraat hakivat outoja ja tutut tietenkin toisiaankin! On aina kiva tavata tuttuja kasvoja ja rupatella kappaleiden välillä.

Hitaan valssin ja polkan aikana ehdin jopa juomaan vettäkin. Kumpaakaan niistä en hallitse joten on paikallaan poistua takavasempaan ja antaa tilaa taitajille. Mikäpä sen kauniimpaa katsottavaa kuin pari joka tanssii kauniisti!

2 kommenttia:

  1. Aivan mahtavan hieno kortti, elementit kohdillaan ja kruunukin velä, upea.
    Kiitos kun teit Allsorts haasteeseen näin hienon työn, onnea arvontaan;-))m

    VastaaPoista
  2. Thanks for joining us at allsorts Tracy x

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!