Lukijat

perjantai 5. syyskuuta 2014

ATC-kortti-vaihto Merisinin kanssa

Syyskuu vaihtui ja elokuu jäi taakse ja sen aikana tekemämme ATC-kortit vielä julkaisematta! No onneksi ei mikään määräaika liene kiveen kirjoitettu eli parempi myöhään kuin ei silloinkaan?

Aiheenamme oli KOULUN ALKU. Merisiniltä tuli hieno huumorikortti
Niinpä! Nykykoululaiset tarvitsevat tooosi paljon kaikkea kivaa ja uutta, ennenkuin koulun voi alkaa! Kerrassaan riemastuttava kortti. Kiitokset kortista ja mukana tulleista Merisinille.

Minun koululaiseni ovat ihan eri vuosikymmeniltä, ellei jopa eri vuosituhannelta!
Tuskin enää kirjoitetaan liidulla mustalle taululle? Vaan opittiin sitä kaikkea kivaa ja hyödyllistä tälläkin tavalla. Uuden ajan tulemista lienee kortissani tuo dino tusseineen :)
***
Ahkerana aamusta niin illan voi ottaa laiskemmin, eikö? Siirsimme viimeisen lankkupinon pihanurmelta, osin siksi, että voisin ajella siitä heinikon tyngät, mutta pääosin siksi, että loka-auto mahtuisi tulemaan ja ajamaan lähemmäs tyhjennyskaivoa.

Kun alkuun pääsin kantelemisessa, siirsin kaikki irralliset laudanpätkät katoksen alle tai jos olivat pienempiä., puuliiteriin poltettavaksi. Hilasin isot suojamuovit kuivahtamaan, sillä uuden hyvin matalan pinon päälle aiomme laittaa puhtaan ja kuivan jahka ilta ennättää.

Enää on siis vain yksi pieni pino jäljellä! Alkaa loppusuora häämöttää, tosin sinne on kyllä vielä ainakin ulkoeteisen verran matkaa ja ikkunanpieletkin ovat vasta kokeiluversioissa. Ne irrotetaan maalaamista varten kunhan kaikkiin ikkunoihin on saatu juuri oikeankokoiset ja malliset palaset paikoilleen.

Omenoita piti taas kerran kerätä puiden alta pois, että pääsin surruttelemaan leikkurilla rauhassa. Muutama puhdaskin löytyi, ne menevät parempiin suihin siltänsä. Ruoho on nyt leikattu jopa tien keskustoistakin! Olen siis ollut kovasti ahkera, hyvä minä :)

Innolla sitten kortteilemaan ja vasta tehtyäni kolme korttia huomasin, että niissä oli vielä pakkovärikin, jota en tietenkään ollut käyttänyt :( No ei muuta kuin kolme uutta tekemään, olinhan sopivasti vauhdissa ja kaikenlaisia koristuksia lainehti pitkin pöytää. Piti vain valita ja liimata ja sommitella ja... Hauskaa puuhaa!

Eiköhän niille kaikille joku ostaja/ottaja löytyne, ajanmyötä... Tai sitten pidän itselläni, työvoittoina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!