Lukijat

lauantai 30. elokuuta 2014

Ylöspäin menevän mieli

I Love ProMarkers #234   Make Your Own Background Paper - Tee oma taustapaperisi
Congrats!
Maalauspäivän satoa tämäkin tausta. Elikkäs pahville telasin akryylimaalia kahden eri maskin läpi. Nettikuvan eteenpäin innolla loikkaava herrahenkilö ja ruututaustansa, on väritetty ProMarkereilla. Netistä löytynyt on myös tekstin hauska raamitus.
 
ProMarkers: Lime Zest, Ice Grey2, Moss (The Man was already black)
***
Messuiltu on aika kauniissa säässä kuten tavallista näillä messuilla. Pari pisaraa ripsautti juuri kun olimme pois lähdössä ja melkein autolla. Ei kastellut edes!
 
Kansaa oli paljon kuten aina ja tavaraa tarjolla sitäkin paljon kuten tavallista. Musiikkia emme misssään kuulleet vaikka sitä mainostettiin olevan mutta erittäin selkeästi kuului koko ajan taustalla miesääni joka luetteli kuka myy ja mitä ja missä. Eli jos etsit jotain tiettyä ostettavaa, tarvitsi vain kuunnella mistä sitä/niitä löytyy! Hyvä juttu.
 
Me kiertelimme koko koulun verran ja ulkonakin tietenkin joka paikassa missä esillä jotain. Kahviteltiin sisällä ulkoilukierroksen päätteeksi. Sillä ulkona tuli vähän vilu. Oli sentään niukin naukin yli 10 plussaa vaan.
 
Sisällä mukavan lämmintä jututtaa tuttuja moneen otteeseen. Kortteilijoita oli pari myymässä mutta ei bloggaajia kumpikaan. Koruja usealla pöydällä ja paljon syötävää, juureksista makkaroihin, pullasta leipään ja kaikkea siltä väliltäkin.

Meille mukaan tuli ruisleipää, piirakoita, munkkirinkeleitä, Hanna-tädin kakkuja ja porkkanasämpylöitä. Rinkuloita on jo maisteltu ja hyviksi havaittu :)

Kotimatkalla kävimme keräilemässä puusta pudonneet omenat taas kerran pois. Parhaat juuri pudonneet  kasseihin ja kotiin. Niitä kuorin, pilkoin ja hillosin neljä tuntia!

Kokeilin Pirkan mikroreseptiä muunnellen mikrohilloa omenoista. Hyvää tuli ja nopsaan! Yhden satsin laitoin uuniin. Sillä systeemillä olen ennenkin hillonnut. Ei tarvitse hämmennellä kattilassa ja pelätä pohjaan palamista! Tosi kätevää.

Nyt purkit ulkona jäähtymässä. Toivottavasti muistan hakea ne yöksi sisälle...

1 kommentti:

  1. What a fantastic card, love it,thank you for joining us at I♥ProMarkers this week
    Ruth x

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!