Lukijat

perjantai 1. elokuuta 2014

Vintage tyyliin

Chocolate, Coffee and Cards #70   Polka Dots - Pilkullista
Good Old Days
Entisaikaa kaiholla muistellaan tässä kortissa.Vanhoja postikortteja, filmirullaa ja kellojakin. Ajan katoavaisuutta kuvaavat kukka ja perhonen. Kovasti filosofisella tuulella tämä lienee tehty :)
***
Eilenillalla ei meinattu päästä maalaushommiin ollenkaan kun tuuli melkein myrskyten! Kuumakin oli ja tukala hengittää niin sisällä kuin ulkonakin. Vaan sinne me menimme ja valmista tuli! Nyt ei enää tarvitse sitä hommaa tehdä tänä iltana. Hyvä niin sillä ranteet ovatkin jo hellinä lankunpätkien pitelemisestä ja kääntelemisestä.

Tuuli riepotteli vähän altaanpeittoakin mutta onneksi ei sentään pois sitä päältä saanut! Korjailin tänään vahinkoja ja vähäisiksi havaitsin. Onneksi!

Tuulen pudottamia omenia sain keräilla kompostiin sakollisen verran. Yksi oksa näytti katkenneelta mutta olikin vain niin painava omenista.

Laudankappaleita ja muuta poltettavaa keräilin laatikollisen ja poltin ne samantien maitotölkkien sun muun palavan kera ulkouunissa kesäkeitaalla.

Kiskoin vesiletkun, jota pitkin vesi altaaseen juoksee, irti heinikosta ja paremmin aurinkoon tien reunaan koko mäen matkalta, että lämpenee jo mennessään. Allas on jo puolillaan vettä!

Vadelmia poimin matkalla kourallisen. Aika pieniä villit marjat ovat tänä vuonna ja matoisiakin joukossa. Kuivia ja kovia viskelin maahan, kasvakoon niistä uusia!

Kukkapenkistä vanhat, kuolleet ja kuivuneet pois ja hiukan rikkaruohojakin ehdin nyhtämään. Siis ihan tavallinen kesäpäivä vaikka se sillä lailla eroaakin eilisestä, että on yhtäkkiä elokuu!  Luin eilen lehdestä, että koulut alkavat 12.8! Lapsosilla siis enää vajaa kaksi viikkoa lomaa jäljellä.

Vaan meillä kesä jatkuu ja kesäilmat.

3 kommenttia:

  1. Alkoi tehdä mieli omenapiirakkaa...
    Vaan kortissasi on kaikki kohdallaan taas. saa tutkia, mitä ihania yksityiskohtia löytyy ja jokainen kuvitus omalla paikallaan. Kuin filmitähdelle tehty kortti. Ihana

    VastaaPoista
  2. Lovely card, thanks for sharing and joining us at CC&CC cheers Sue N x

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!