Lukijat

perjantai 15. elokuuta 2014

Turkoosia ja kissa

5-vuotis juhla P*skarteluhaaste:Dekoretten haaste   Turkoosi ja vähintään kolme eri koristetta
Cat with blue eyes
ONNITTELUT P*skikselle viidestä vuodesta! Tahtoo lisää kivoja haasteita :)
 ***
Sininen on lempparivärini joten sitä löytyy eri sävyissä tässä(kin) kortissa. Pyydettyä turkoosia pilkullinen pohjapaperi josta myös raamit kissalle ja lävistetty kukkanen. Kukan keskustan timantti on toinen koriste ja se kolmas on raidallinen turkoosi/valkoinen nauhanpätkä kukan alla.

Kissakuvan alla paljon käyttämäni sini/musta sävyinen taustapaperi jota kohokuvioin auringonsäteillä.
***
Kampaajalla kaunistumassa ja taas Kirjastossa! Taitaa olla ennätys, kun kolmesti viikossa sinne olen eksynyt vaikka asumme 'korvessa' kaukana keskustan ihanuuksista :)

Nyt löysin ilmaishyllystä kaksi Voi Hyvin-lehteä viime vuosituhannelta. Tiedot lienevät yhä paikkansa pitäviä. Luin ainakin kotipihan kasvien hyväätekevistä voimista ja kotikukkien ilmaa puhdistavista ominaisuuksista, eikä kummastakaan löytynyt erilaista tietoa kuin vasta päivälehdestä olin lukenut.

Pari koneellista pyykkiä ehdin tai siis kone ehti pyörittää puhtaaksi ja ripustelin ulos aurinkoon kuivumaan. Ennen lähtöäni puolilta päivin keräsin pyykit pois kun taivas alkoi uhkaavasti peittyä pilvenmöhkäleisiin. Ei tietenkään alkanut sataa. Olinhan tuonut pyykit sisälle!

Minun ansiostani aurinko alkoi taas helottaa siniseltä taivaalta sillä aikaa kun kaunistauduin, eikä pilviä näkynyt missään sen jälkeen koko päivänä. Ihan totta!

Tein kortin huomiselle juhlapäivälle. Meidät on kutsuttu nuoren naisen 18v juhliin ja samana päivänä on myös toinen suuri juhla, sisareni 65v juhlat! Hänen korttinsa on ollut valmiina jo jokusen päivän, vain onnittelijoiden nimet puuttuvat. Kukat saa haetuksi paikallisesta Lumo-kukkakaupasta juhliin mennessä.

Vein muutaman kortin lisää myyntiin ja pari tilauskorttia samalla kun keskustassa olin ja sainpa lisätilaustakin joten iltahommaa on jos sattuu inspis iskemään :)

5 kommenttia:

  1. no jopas on kisulla siniset silmät, ihana kokonaisuus =)

    VastaaPoista
  2. Upea on korttisi! Sininen on ihana väri ja sillä saa hienoja tunnelmallisia kortteja, niin sinäkin olet saanut loihdittua :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!