Lukijat

keskiviikko 13. elokuuta 2014

Tekstikortti armaalle

Allsorts Week 271   All Sentimental - Teksti pääosassa
For my Love
Kunpa aina muistaisinkin sanoa armaalleni kuinka tärkeä hän minulle on! Arjen pyörityksessä läheisiään pitää helposti itsestäänselvyytenä ja unohtaa sanoa ihan ääneen ne kauniit sanat jotka toiselle haluaisi sanoa.
 
Siispä korttiin ja kortti armaalle!
 
Haasteessa piti merkityksellisen tekstin olla pääosassa ja mielestäni tämä teksti jos mikä on tosi tärkeä. Vaikkakin ihka lontoota mutta kyllä sen sisällön Suomi-poika ja -tyttökin ymmärtää.
 
Kultainen korttipohja ja siitä stanssasin kauniin kaarevalinjaisen kehyksen tekstille.  Toisena raamina alimmaisena oleva punainen stanssaus jota tuunailin mustalla. Meinasin siihenkin tuhertaa sydämiä mutta sitten tulin järkiini. Kyllä nuo tekstissä olevat riittäävät. Ei se määrä vaan laatu :)
***
Jyrisevä herätys tänä aamuna! Ukkonen pamahteli meidät hereille ja minä kiiruusti irrottelemaan johtoja, ettei hajota vempeleitä. Eihän siitä sitten unenpäästä ihan helpolla kiinni saanut vaan yritystä kumminkin...

Satoikin vähäsen ja oli oikein harmaata ja ankeaa.

Vaan päivän mittaan ilma kirkastui, aurinko tuli esiin ja pilvet väistyivät ja näytti ihan kesältä taas! Ilman huh huh hellettä. Siis mitä mainioin työilma ulkotöille. Armaani puurtaa terassin kimpussa ja minä tehtailin, kylläkin sisällä, tilauskortteja.

Välillä toki syötiin ja juotiin ja taukoiltiinkin. Eihän nyt töistä mitään tule ilman taukoja! Ihan niinkuin ei retkestäkään tule mitään ilman eväitä :)

No retkelle emme sentään tänään menneet mutta kuitenkin lepuutimme selkää ja jalkoja milloin kiikussa milloin muuten vaan istuksien.

Kotitöitäkin sen verran, ettemme ainakaan pölyyn huku. Imuri piti siitä huolen. Vähän huiskaisin kylpyhuonettakin ja työtasoja ja... siis sitä mitä jokainen tekee kotonansa yleisen siisteyden ja viihtymisen eteen.

4 kommenttia:

 1. Your one of the winners og Sketchy Colors summer challenge #218.
  Please send us an email with your adress, or we have to redraw a new winner.
  Hugs, kaia

  VastaaPoista
 2. Niin se on - hieno teksti, upea kortti.
  Kiitos osallistumisesta Allsorts haasteeseen;-))m

  VastaaPoista
 3. Great card, thanks for joining at Allsorts, xxxx

  VastaaPoista
 4. Just popped by to admire your creation and thank you for joining us at Allsorts this week!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!