Lukijat

keskiviikko 6. elokuuta 2014

Tajunnanvirtaa haasteeseen

Enkulin musiikkihaaste 8/2014   Lohtu - Live Aid Uusi Lastensairaala 2017
Tajunnanvirtaa... Feelings...
Tätä samaa äiti/lapsi kuvaa on käyttänyt joku värillisenä. Mielessäni tähän musiikkiin se on mustavalkea kuten alla oleva itämainen maalauskin.

Kuuntelin kappaleen moneen kertaan ja katsoin välillä videon kera, välillä kuuntelin silmät kiinni. Siitä tämä kaihoisa tunnelma jossa kuitenkin lohtua ja jatkuvuutta niin elämän virrassa kuin ikuisessa äidinrakkaudessakin.
***
Tunnelmasta ihan toiseen eli eiliseen! Oli nimittäin maatakaatavat eläkeläisten piiritanssit. Ei, ei siellä (Risulahden lavalla) mitään piiritanssia tanssittu vaan ihan selkeää humppaa, valssia, tangoa ja jopa jenkkaakin. Seassa tietenkin fokseja sun muita iskelmällisempiäkin versioita.

Puolenkymmentä bussilastillista ja parkkipaikan täydeltä henkilöautoja. Kansaa oli kuin paremmissakin pidoissa. Oli tikanheittoakin ohjelmana pihapiirissä ja viereinen hiekkaranta houkutti välillä valelemaan kuumottavia kasvoja ja uskaliaimmat kahlasivat veteenkin.

Lipun hintaan kuului kahvit ja pullat tai piiraat, kuinka vaan kullekin sopi ja vettä sai ottaa muovimukiin ihka ilmaiseksi. Sitä taisi kulua gallonoittain illan mittaan. En sentää yksin kaikkea juonut :)

Tanssia sai niin paljon kuin sielu sieti ja hiki antoi periksi. Pari kertaa kävin portaille istumaan ja huokailemaan mutta sieltäkin haettiin tanssimaan 'eikai tänne istumaan ole tultu'...

Iso lava ja tosi iso kahvittelupuoli. Pihaakin riitti ja metsikköä vierellä. Tosi kauniilla paikalla. Mukavat muistot jäivät monista ihmisistä joiden kanssa juttelin ja varsinkin nauroin. Niin iloisia ihmisiä onko muualla ollenkaan kuin Karjalassa? Kansaa oli ainakin Haminasta, Kouvolasta, Lahdesta, Kotkasta, joku Helsinkiläinen lähimökiltään ja tietenkin Imatralta, Lappeenrannasta ja Simpeleeltä.

Tänään olen kiskonut vähän rikkaruohoja joita ihme kyllä nousee myös myllätylle ja hiekan peittämälle uudelle pihalle! Sinne nostelin pari lavaa ja niille siirsin muutaman laudan etupihan pinoista, joista haluamme päästä eroon. Huomenna tulossa Rotareita autoineen allasbileisiin ja niille, siis autoille, on tehtävä tilaa.

Odottelen illan viilentymistä siirtääkseni loputkin lankut uuteen pinoonsa. Ja tietenkin kesäkeitaalla on käytävä tarkistuskäynnillä ja laitettava kylmäkoneet käyntiin. Sinne sitten huomenissa kaupassakäynnin jälkeen juomia ja salaatteja sun muita tarjottavia valmiiksi iltaa varten.

Ja onhan mökkikin siivottava, siellä kun on tarkoitus vaihtaa vaatteita uimapukuihin... ja katsottava ovatko aurinkovarjot kunnossa ja... siis hommaa riittää ja jää vielä huomisellekin :)

4 kommenttia:

 1. Oi oi miten ihana toteutus haasteeseeni. Kaunis kuvaus elämänvirrasta.

  Kiitos jälleen kun tulit mukaan ja onnea arvontaan.

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. No mitäs tämä kone nyt kenkkuilee. Siis aivan upea on korttisi.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!