Lukijat

tiistai 26. elokuuta 2014

Sateenkaari 4 vuotiaalle

I Love ProMarkers 233   Photo Inspiration
 
For a 4 years old
Mankun sateenkaari sai kirkkaita värejä. Tärkeä ikänumero kimaltelee kultaa. Lisäsin vielä inspiskuvassakin olleen tipusen, kun niistäkin lapsonen tykkää.

Alimmaisen Pirkka-lehdestä kukkia voimakkaissa väreissä. Sen päälle laitoin koristeeksi lippunauhan, onhan juhlat tulossa ja ilmapallon lentelemään kuvan alle kiinnitettyyn naruun (ettei karkaa!).
***
Iltapäivällä kirkastui työilmaksi joten armaani sai paljon aikaan! Minä hurvittelin vihoviimeistä kertaa Risulahden kesälavalla oikein harmonikkaorkesterin tahdissa keskellä päivää.

Olin kuvitellut harmonikalla soitettavan joko Säkkijärven polkkaa tai sitten hyvin korkealentoista orkesterimusiikkia mutta onneksi olin väärässä. Muusikot osasivat todella asiansa ja soittivat juuri sitä mitä halusimme, eli tanssittavaa, selkeärytmistä musiikkia laidasta laitaan. Tosi hyvin!

No en vain minä vaan muutkin viihtyivät ja tanssivat selät märiksi. Joillakin oli tullessa villatakkia ja pikkutakkia yllään mutta pian ne joutivat nurkkaan ja kesähepenissä hikoiltiin :)

Erityisesti pitää mainita tämänkertainen kahvittelupöytä. Aina näissä eläkeläisten tansseissa on hyvät tarjoomukset jotka sisältyvät pääsylipun hintaan mutta nyt oli kyllä lyöty kaikki ennätykset. Kolmenlaisilla päällyksillä voileipiä, rusinapullaa, pipareita, maustekakkua ja vielä kahvit tietenkin mutta myös mehua veden lisäksi joita sai ottaa tarvittaessa lisää. Voiko paremmin huolehtia tarjoilut hoitaa?

Kaupan kautta kotiin ja iltaherkuksi lettuja. Kun nyt herkuttelun makuun olin päässyt.

1 kommentti:

  1. What a lovely, brightcoloured card. Thanks for joining us at I Love ProMarkers this week. Good luck, hugs from Lisbeth

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!