Lukijat

maanantai 25. elokuuta 2014

Ruusu ja maskausta aukon kera

P*skarteluhaaste #242   Bingo Valkea - X - Läpinäkyvä
Frozen Rose
Maskinkäytön opettelupaperia tämäkin kirjeensisusta jossa haasteessa pyydetty läpinäkyvä on ikkuna-aukko kuoressa. Tässä se peittyy osittain maskattuihin maalitäpliin ja alla on lilahtava kartonki joka näkyy myös raamina. Jos se X olisi vaikka maali.

Valkoista akryylimaalia telasin kahden eri maskin läpi ja suttasinpa vielä maalisilla sormillanikin vähän sinne tänne...

Että kortti ei ihan vaan sekasotku olisi, laitoin ruusun kaksiin raameihin kuten koko kortinkin. Pikkuruinen rusetti on samaa luonnonvalkeaa kuin helmirivit, vaikka kuvassa näyttää keltaisemmalta.
***
Ei sitä vesisadekaaosta sentään tänne tullut vaikka lähes koko päivän on kyllä sataa tihuuttanut. Jokunen lähes sateetonkin hetkonen on koettu mutta hommelit tehty sisällä. Ne vähät mitä nyt on tehty.
 
Minun huolekseni jäi suojata kaikki lattiapinnat ja mööpelit joita ei voi siirtää niistä kohdista joista armaani maalasi sisäkattoja. Nyt on kaikkien huoneiden katot käsitelty! Ja olen korjannut maaliset muovit ja lehdet ja siirrellyt kaiken takaisin paikoilleen.

Ikkunat on pidetty auki koko päivän, sillä maali haisee kirpakalle. Laitoin uuniin tulet ja kohta suljen ikkunat, että lämmin ilma pysyy sisällä.

Vieraan kanssa rupatellessa ja kahvitellessa meni aika kivasti pitkä tovi. Paistoin ihan varta vasten voisarvia, kun tiesimme odotella tulijaa. On ne vaan ihan toisenoloisia sarvet suoraan uunista! Herkuttelimme yhdet maistiaiset kylmän maidon kera kahdestaan :)

Jäi niitä toki vieraallekin ja vielä iltakahvillekin.

Nyt sää vähän selkenee joten armaani puurtaa terassin kimpussa. Sen lattia pitäisi saada valmiiksi, että puhkaistuun oviaukkoon saadaan laitettua ovi ennen kylmien ilmojen alkamista.

2 kommenttia:

  1. Oi, mahtava tapa käyttää vanhoja kirjekuoria! Nyt melkein odottaa, että seuraava lasku tipahtaa postiluukusta :D

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!