Lukijat

tiistai 19. elokuuta 2014

Rotunaiselle

It's all Vintage and Beauty #73   Muinainen aika/Antiikki - Ancient History/Antiquity
Top quality Woman!
Minkäs sille mahtaa jos on täydellinen? Siispä kortti täydelliselle naiselle antiikin tyyliin :) Jonkun hyvin vanhan linnan tai vastaavan raunioita takana  ja edessä geometrisiä kuvioita leimattuna.

Nais-Faarao istumassa valtaistuimellaan, käsissään varmaankin vallan symbolit ja pari herttaista leopardia jaloissaan - näyttävät tosin valmiilta hyökkäämään sekunnissa...! Huh!

Vaan on siis arvoisensa esikuva ainakin!
***
Sataa, paistaa, sataa, paistaa jne koko päivän. Iltapäivästä vaan sataa... Siis onhan toki kiva juttu, ettei ole enää niin kuuma, ettei jaksa mitään tekemistä ajatellakaan mutta sateet saisivat sattua yöaikaan, pliis.

Lämpötilat kohdallaan jos/kun on töitä tehtävä, ei siinä mitään.

Armaani onkin keskittynyt tänään lähinnä sisäkattojen maalaamiseen. Ei nimittäin ulos ole kuin ehtinyt aikomaan aloittaa jotain kun jo vettä tulee niskaan.

Kaupoilla ja polttoaineatta hakemassa aamuppäivällä, että sitten kun jossain välissä poutaantuu, voin ajella nurmikkoa lyhemmäksi. Ja totta kai tarvitaan sitä polttoainetta moottorisahaan ja raivaussahaankin. Siis jahka poutaantuu. Sitä odotellessa kortteilen ja viihdyn sisätiloissa joskin villasukissa...

4 kommenttia:

 1. It is super nice wawww ♥

  Thanks for joining us at It’s all about the vintage and beauty♥

  VastaaPoista
 2. Upea antiikkinen kokonaisuus! Kiva kun osallistuit haasteeseemme :D

  VastaaPoista
 3. Kertakaikkisen hiano kortti! Kiitos Vintagehaasteeseen osallistumisesta ja onnea arvontaan.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!