Lukijat

torstai 14. elokuuta 2014

Punainen unikko

Happy Birthday
Hieno unikkoleimakuva joka ei muuta koristusta kaipaa! Yksinkertainen mallipiirros sopi täydellisesti tähän korttiin. Hempeä vihreä lehtikuvioinen taustapaperi antaa leimakuvan kukkasen hehkua. Kukka väritetty kolmella eri punaisella ProMarkerilla ja varsi ja lehdet sekaväreillä: tusseilla, kynillä ja jopa vähän lyijykynääkin käytin.

Kuvan reunat raamin tapaan leimailin uuden Papercraft lehden mukana tulleella itämaistyylisellä leimasimella. Käytin vain puolikasta kuviosta, että se ei peittänyt kukkaa.

Punaisesta kartongista ohuet nauhat, samaa kartonkia raamitus, eli alimmainen pohjakartonki. 
***
Eilen illalla Särkisalmen Kisapirtin kesälavan päättäjäistanssit. Sinne piti tietenkin mennä panemaan jalalla koreasti!
 
Yllättävän vähän oli väkeä siihen nähden, että parkkipaikka ja tienvierustakin oli autoilla kansoitettu. Lavalle taitaa mahtua aika lailla porukkaa kun nyt oli tilaa tanssia tönimättä!

Ilma oli mitä parhain. Sateen raikastama ja alle 20 asteen. Aluksi tuntui, että olisiko pitänyt pitkähihaista ylle laittaa vaan ei kauaa. Kyllä tanssiessa hien saa vaikka kipakimmat polkat, masurkat ja toisen jenkankin jätin väliin ja menin ulos tuulettumaan.
 
Onneksi vettä sai ottaa ihan ilmaiseksi!
 
Vanhempia pariskuntia tuli tasatahtiin lisää ja vain muutama nuorempi oli paikalla. Fuskua ja buggia menivät monet ikään katsomatta.
 
Minä olen siitä vanhanaikainen, että pidän enemmän paritanssista jossa ollaan tanssiotteessa. On toki vaihteluna kiva joskus pyörähtää käden alikin vaan jos valita saan, valitsen kyllä tangon, valssin tai foksin tyyppisen tanssimisen.

Vientiä siis riitti ihan kiitettävästi ja jalat hellinä kotiin kuin prinsessa ikään kahdeltatoista vaikka ahkerimmat jäivät vielä jatkamaan!

Tänään armaallani parturiaika, eli ehdin käydä jopa Lumo kukkakaupassa kahvillakin ja 'pääsin' Kirjastossa käymään. Siellä selasin Ihana lehteä ja löysin kivan idean jota on ihan pakko kokeilla kortteiluun.
 
Nyt pilvipoutaa päivän auringonpaisteen jälkeen ja juuri sopiva ilma kerätä pensaista marjoja iltaherkuksi, joten hei huomiseen!

1 kommentti:

  1. Gorgeous card, love the large bloom, very striking. Thank you for joining us at Sketch Saturday this week. Niki xx

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!