Lukijat

torstai 21. elokuuta 2014

Pioni syysväreissä ja maskausta

Allsorts Week 272   Masking and/or Stenciling - Maskilla ja/tai sapluunalla
Autumn colors
Pohjalla kirjeensisustaa johon maskasin kennoston tapaista valkoisella akryylimaalilla. Stanssattu raami sai syksyiset värit pintaansa, kuten pionikin. Käytin kukkaan pinkkiä, lilaa, ruskeaa, oranssia ja ties mitä. saadakseni hiukan ylikukkineen oloisen värityksen.

Taustana kukkasella lautaleimailua ruskealla ja punertavalla leimasinvärillä leimailtuna ja hinkattuna. Revin palasen isommasta kokonaisuudesta ja hiukan mustetin reunoja.
***
Kun kotimme on vuorattu ja paketoitu ja katolla hiljaiset huovat, emme kuulleet koko viime yön rankkasateesta pihaustakaan! Silmät ymmyrkäisinä vaan ihmettelimme kun vesi on uurtanut teitä ja polkuja syvältä. Naapuri sitten valisti, että satoi ja rankasti ja koko yön!

No sehän on vaan hyvä, että saa nukkua rauhassa.
 
Nyt on terassin katto saanut ylleen jo alushuovan eli kestää vettä sekin. Ja suojaa terassin oviaukkoa joka on peitetty tyroksin palalla ja muovilla. Sen läpi sentään olisi luullut jotain kuuluneen?
 
Aika hurjasti ovat ilmat muuttuneet ja äkkiä. Kun vasta piti tiukasti sulkea ikkunoiden eteen verhot, etteivät huoneet kuumene, on nyt joka kerta auringonsäteen pilkahtaessa kiiruusti vedettävä verhot pois edestä, että lämmintä saa sisälle!

Missä välissä kuuma kesä vaihtui vilpoiseen loppukesään?

2 kommenttia:

 1. Upea kortti jälleen.
  Viikko onkin mennyt tätä sademäärää ja viileyttä ihmetellessä.
  Kiitos kun osallistuit Allsorts'iin;-))m

  VastaaPoista
 2. A really lovely creation Loreal and such effective stenciling.

  Thanks so much for sharing with us at Allsorts challenge.

  B x

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!