Lukijat

lauantai 2. elokuuta 2014

Nuorelle goottineidolle

I Love ProMarkers #230   Ribbons - Nauhoja
Always late - but Happy Birhtday anyway...
Persoonalliselle nuorelle neidolle joka on aina myöhässä joka paikasta ja viis veisaa siitä. Onhan elämässä muutakin kuin vahdata kelloa, ainakin kesällä ja lomalla :)

Väritys saajan mieltymysten mukaan. Kirkkaita mustalla ryyditettynä.

ProMarkers: Ivory, Blush, Black, Lilac, Amethyst, Lime Green, Yellow.
***
Allas täynnä vettä ja lämmintä sellaista! Harmi vaan, että jostain kolosesta sinne on päässyt koivunsiemeniä :( No se sentään pieni haitta, ainahan ne voi ottaa haavilla pois. Toivoin vain, että suojapeitto estäisi niiden pääsyn ja säästyisin haaveilulta :) ,,, joskaan en ole lopettanut haavelilua...

Aamupäivällä kaupoilla ja sitten vierastulva. Kesäasukas kävi kurkkaamassa missä vaiheessa ollaan. Olivat tulleet eilen. Sitten naapurin muualla asuva tytär ja kyläilevä veli ja... No kaikille näytettiin mitä on saatu aikaan ja sitten armaani aloitti hommien tekemisen ja minä kiskoin jokusen rikkaruohon ennenkuin tulin sisälle kokeilemaan saamaani ideaa.

Tein kokeiluja muovikalvolla. Siihen kopion ottaminen ei ole ollenkaan helppo nakki, eikä varsinkaan sen kalvon siirtäminen korttiin! Siinä hommassa tuhraantuikin aikaa aika lailla. Vaan hauskaa puuhaa ja sopivaa näin kesäisen kuumana päivänä vilpoisasti sisätiloissa.

1 kommentti:

  1. A very cute image ,fab coloured ,thank you for entering us at ILove ProMarkers this week .Good Luck!
    Hugs Gudrun DT

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!