Lukijat

lauantai 23. elokuuta 2014

Musikaalinen kissa

Inspis haaste Elokuu   1 Pääväri
Cat with violin
Tämä ihanuus löytyi netistä jo aikaa sitten ja on pyörinyt pöydälläni ties kuinka kauan. Oli ihan pakko tehdä kortiksi :) Päävärini, jos musta nyt edes on väri?, on musta.

Pianon koskettimet viittaavat musikaaliseen kissaan ja sivuilla olevat, lähes mustalta vaikuttavat palaset, ovat täynnä nuottien kuvia. Ei siis ihan orkesteri mutta alkua sille...
***
Kyllä pitää alkaa lukea lehtiä oikein ajatuksen kanssa, eikä olettaa asioita! Ne messut ovat ensi viikon loppuna, ei nyt! Ihmettelen kyllä kovasti miksi tuhlataan mainostamiseen jo pari viikkoa ennen tapahtumaa kun mainoksia on näkynyt harva se päivä eri lehdissä. Messut rakennetaan ja pyöritetään talkoovoimin.

No onpahan jotain mitä odottaa :)

Saimme siis lisäaikaa ulkohommeleille ja ilmakin korjaantui sopivasti eilisestä kuivemmaksi ja kauniimmaksi. Armaani oli ajellut nurmikot pensasaidan viereltä jo eilen joten pääsimme heti tositoimiin.

Sähköllä toimiva pensasleikkuri pärähti käyntiin, emmekä olleet kadun ainoat ahkerat, vaikkakin viimeisten joukossa jotka hommaan ryhtyivät...

Toinenkin ryhmä ahersi ja kantoi muovipeitteellä piikikästä leikkuujätettä lavalle joka oli parkkeerattu yhteen pihoista juuri tätä varten. En pysynyt laskuissa kuinka monta kertaa pressumme tyhjennettiin mutta aika monta kertaa!

Vannoin, että ensi vuonna homma jaetaan kahdelle päivälle. Sen verran iso urakka oli kahteen pekkaan tehdä. Pidimme kahvitaukoja ja ruokatauonkin ja juomataukoja ja ahersimme kuin muurahaiset. Pensasaita tuli leikattua, jätteet korjattua, nurmikko kokonaan leikattua, omenan pudokkaat korjattua kompostiin ja mustaherukkaakin keräsin astiallisen kotiin vietäväksi.

Siis kaikki tehtiin mitä meinattiinkin.

Sitten kotiin, ruokaa ja köllölleen sohvalle. Nukahdin alta aikayksikön :) No kauaa ei sentään passannut pötkötellä vaan koneelle hinku ja tässä ollaan :)

1 kommentti:

  1. Ihana kortti! Jokin näissä mustavalkoisissa nyt viehättää minua, vaikka värikäs persoona olenkin. :D
    Kiitos kun osallistuit Inspikseen.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!