Lukijat

keskiviikko 20. elokuuta 2014

Miehelle juhlapäivänä

5v juhla P*skarteluhaaste Heinikka haastaa: Miehelle tasavuosi ja harrastus näkyviin.
Omalle Remontti-Reiskalleni
Innoissani kun tein korttia, unohdin kokonaan, että piti olla tasavuosikortti! Viskatkaa roskiin jos ei kelpaa, ei auta kuin kokeilla tällä kortilla.

Taustalle leimailin raaputettuja lautoja. Varsinaisessa kuvassa remonttimies työkaluineen poseeraa tikkaiden kera. Tausta kohokuvioitu ruudukolla. Rajapyykki työikäisten ja meidän muiden välillä alkaa olla pian armaallani saavutettu, eli hänkin pääsee viralliseen eläkeikään. Se jos mikä on kortin arvoinen saavutus!
***
Piilotan tämän postauksen toisen taakse heti kun ehdin toisenkin Paskiskortin esille laittamaan :) Eihän tätä sovi nähdä ennenkuin juhlapäivänä!

Armaani koputtelee nauloja ahkerasti yhä vaan ja jollain vempeleellä välillä kopsauttelee. Terassin kattoa on tekeillä, kunhan vaan tuo sademokoma ei aina välillä kastelisi paikkoja liukkaiksi.

No ainahan sade on hyvä syy pitää taukoa :)

Tänään olen kokeillut muutakin kuin leimailla samalla leimasimella eri väreillä päällekkäin ja lomittain kuten ylläolevassa kortissa. Laitoin Ihana-lehden idealla liimaa muoville kuivumaan pari päivää sitten ja tänään maalasin liimakasat valkealla akryylimaalilla ja mustetin suoraan leimasintyynyllä sieltä täältä.Olisi pitänyt olla EriKeeperiä mutta sen puutteessa käytin mitä löysin eli Skottsin pulloliimaa.

Kun nyt maalitela oli esillä vetelin kaikilla (5!) maskeillani erivärisille pinnoille kuvioita ja nyt jokaisella tasaisella pinnalla on sanomalehti auki ja sillä erimuotoisia ja kokoisia maalilla sudittuja kuivumassa.

Mukavaa puuhaa mutta sottaista :) Käsiä ja maskeja pesin oikein urakalla pitkin työn edistymistä ja lopuksi tietenkin vielä altaankin. Se kun oli ihan maalissa vaikka luulin puhdasta tehneeni...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!