Lukijat

lauantai 9. elokuuta 2014

Lohikäärme liftaa

P*skarteluhaaste #241   Piia: Matkailu -Travel
Me too!
Matkailua tämäkin tai ainakin lohikäärme toivoo pääsevänsä myös matkailemaan kun kerran koirakin :) Poikalapsosille on aina mukavan haasteellista tehdä kortteja. Tällä kertaa ohje oli selvä kun piti olla juuri näitä elementtejä!

Traktori on Dulemban digileima ja taustapaperit, joita kahta käytin, ovat Joanna Sheen lehtiöstä. Lohikäärmeen olen leimaillut jossain kortteilutapahtumassa kirjoittamatta tekijää... :( Olisi kyllä kiva tietää kenen se on.

Ihan alimmaisena tummanvihreä kartonki, näyttää kuvassa huomattavasti tummemmalta kuin onkaan. Värittelyt ProMarkereilla.
***
Niin kiireisenä olen ollut, etten edes koneelle ole ehtinyt päivittämään tietoja! Torstai meni allasbileitä järjestellessä ja sitten ihanien ihmisten kanssa nautiskellen grillauksen tuotoksista ja uidessa aina yli iltakymmeneen. Seuraavana aamuna aikaisella junalla Savonlinnaan tapaamaan Norjassa asuvaa koulukaveria.

Siellä aika kului sukkelaan Kasinonsaarella kävellen ja istuskellen, jäätelöä nauttien itseäni paremmassa seurassa. 

Loppupäivä meni yhtä mukavasti siskon kanssa kirppareita kierrellessä ja maailmaa parannellessa. Kotiin tultua sitten vasta ehdin kesäkeitaalle laittamaan kuntoon paikkoja. Oli vielä ukkoskuurokin mokoma kastellut paikat joten sain levitellä tuolien pehmusteita kuivumaan ja tottakai piti haavilla ottaa roskat pois altaan pinnalta, että pääsin urakan päätteksi pulahtamaan 21 asteiseen virkistävään veteen!

Tänään vasta iltapäivällä vein kesäkeitaan mökkiin sisälle tuolit ja pöydät ja varjot ja pehmusteet, etteivät kastu uudelleen. Mustia pilviä kierteli nimittäin siihen malliin, että kohta vaikka sataisikin. Vaan ei onneksi, ainakaan vielä ole satanut. Lämpötila vaan laski suotuisammaksi työilmaksi pilvien ansiosta.

Ei se vieläkään hikoilua estä, vaan pyykkikone saa laulaa lähes päivttäin ja suihku suhista useaan kertaan :)

1 kommentti:

Kiitos kun kommentoit!